Aktywne Wpisy
robert5502 +538
Dobre ifo: zatrzymano trzech polskich potomkow husari, którzy na kąpielisku na krakowskim Zakrzówku zaatakowali maczetą 17-letniego Ukraińca
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Mirellllssse +12
Cześć wszystkim. Zwracam się do Was z pytaniem czy uważacie codziennie picie piwa za problem? Jestem ze swoim partnerem pół roku, na początku związku czasem coś sobie wypił, ale nie było tego tyle co teraz. Gdy zaczęło robić się ciepło, to pije praktycznie codziennie jedno piwo, czasem kilka. Twierdzi, że to nic złego, bo w lecie po prostu ma ochotę, ciężko pracuje (budowlaniec) i w zimie nie będzie pił. Jego ojciec jest
Artykuł o femcelkach, uważam że całkiem dobry.
Tytuł: What Do Female Incels Really Want?/Czego chcą femcelki?
https://www.theatlantic.com/technology/archive/2022/05/femcel-meaning-female-incel-reddit/629836/
Nie wiem jak wy, ale jest mi do tego całkiem blisko:
Komentarz usunięty przez autora
Sama też nie mam jakiejś wizji tego jak na to patrzeć. Nie chcę popadać w jakiejś depresyjne stany, ale z drugiej strony muszę brać pod uwagę że przecież będę sama.
O tutaj myślę, że jest jedna rzecz którą mogę powiedzieć że wiele femcelek to volceki. Jasne, pewnie seks byłby dla nas łatwiejszy w dostępie niż dla inceli ale większość z nas chce miłości. To jest bardziej widoczne u femcelek. Incele idą do prostutuki bo im żalezy na utracie prawictwa.
Tak mi się wydaje.
Komentarz usunięty przez autora
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: A Ty jak do tego podchodzisz? Oczywiście to pierwsza rzecz jaka przychodzi do głowy, ale wiadomo, że część femcelek/inceli nie będzie tego uznawała za sensowne, podpierając się (słusznie lub nie) wyparciem i oszukiwaniem samego siebie.
Bzdura. W LTR również wyłania się ten sam mechanizm zaniżonych wymagań przez mężczyzn i widać do jak się obserwuje parki.
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: ale poprawianie wyglądu przede wszystkim (również) ma temu służyć aby się bardziej podobać lub w ogóle zacząć podobać, prawda? No chyba że masz na myśli próby wskoczenia wielkim wysiłkiem z 2/10 na 3/10
Wybierz jedno. Przeciętna to szczupła
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: masz może jakieś cele, nawet takie malutkie, takie które absolutnie nie zależą od urody? (czyli wyłączając kwestie towarzyskie)
Mnie w ostatnich tygodniach wzięto za uciekiniera z ośrodka dla uchodźców, przestraszyłem chłopa na polu, a w niedzielę