Wpis z mikrobloga

Pseudotolerancyjna paranoja trwająca na UAM trwa. Jednak pojawili się oni! 13 profesorów-chadów.

Oczywiście zaczyna się festiwal hejtu w ich stronę, bo jak oni śmią śmieć uważać, że państwowa uczelnia powinna być apolityczna i wolna od ideologii.
"Klasyczna" tolerancja - masz się zgadzać na nasze, a jak nie to #!$%@? się - zaszczujemy cię, wykluczymy i zniszczymy.

#bekazlewakow #uam #poznan #bekazpodludzi #chad
DonTommasino - Pseudotolerancyjna paranoja trwająca na UAM trwa. Jednak pojawili się ...

źródło: comment_1655283386KaU2yCflgGRfdpt7SJEb5X.jpg

Pobierz
  • 165
  • Odpowiedz
@qwlghm:
Ktoś napisał:

@qwlghm: Bo są dwie płcie tylko, to jest stwierdzone od zawsze

A ty sarkastycznie zaprzeczyłaś:

ziemia jest płaska, wiadomo od zawsze

Więc ile ich jest? Jedna? Trzy? Cztery?
  • Odpowiedz
@qwlghm:
Nie istnieje taki cytat. Rozumem że nie jesteś w stanie odpowiedzieć na pytanie ile istnieje płci.

ziemia jest płaska, wiadomo od zawsze

A ten cytat jak należy interpretować? Albo użyłaś tego sformułowania w formie zaprzeczenia, albo masz bardzo niskie IQ i nawet nie wiesz w jakim celu go użyłaś.
  • Odpowiedz
@qwlghm:
No, to ile istnieje tych płci? Skoro istnieje spektrum, to musi być to spektrum pomiędzy czymś. Pomiędzy czym to spektrum? Czymś co nazywamy płcią - tak? Więc ile jest tych płci? Jedna, dwie? xD
  • Odpowiedz
@wypok312: Ty serio nie potrafisz czytać, co? Smutne. Jakbyś wyjął głowę z dupy i zamiast płakać na wykopie przeczytał to co wysłałem, to byś znał moje stanowisko na ten temat. No, niezupełnie moje, ale naukowców zajmujących się biologią. Ale to pewnie lewaki i Julki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@qwlghm:
Nie wycieraj sobie gęby naukowcami. Nie masz nic do napisania w tym temacie, nie masz pojęcia o czym w ogóle piszesz. Nie masz pojęcia ile istnieje płci, ani co to w ogóle jest. Przytoczyłeś jakiś artykuł, który traktował o cechach dymorfizmu. Nawet nie ma związku z tematem.
  • Odpowiedz
@qwlghm:
Nie idzie mi kiepsko, dokonujesz samo-zaorania. Unikasz odpowiedzi, robisz fikołki, nie piszesz na temat i w dodatku przytaczasz jakieś artykuły, które nie mają bezpośredniego związku z tematem. W tym artykule jest o tym, że płeć ma cechy i te cechy mogą występować u obu płci. Wszystko.
Nie dość że nie masz pojęcia o temacie i się kompromitujesz, to jeszcze sam nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Nie potrafisz nawet odpowiedzieć na
  • Odpowiedz
@qwlghm:
Spektrum czego? To przynajmniej jedna płeć musi istnieć, która posiada spektrum. - Tak twierdzisz?
Jest jedna płeć z szerokim spektrum? Tak?
A czym w ogóle jest płeć, potrafisz odpowiedzieć na to pytanie?
  • Odpowiedz