Aktywne Wpisy
Kturo mirabelkę najbardziej kochacie?
- analna dewastatorka 16.3% (8)
- Drobne na taryfe 4.1% (2)
- Njdnscośtam 16.3% (8)
- Lukija 2.0% (1)
- choochoomotherfucker 4.1% (2)
- oficjalniemartwa 2.0% (1)
- szzzzzz 8.2% (4)
- Stormi 6.1% (3)
- 2-fenyloetyloamina 4.1% (2)
- Innywymiar90 36.7% (18)
Teuvo +21
szkoda że nie kupiłem więcej piwa, czuję się jak alkoholik pijąc tę nalewkę z kredensu
Oczywiście zaczyna się festiwal hejtu w ich stronę, bo jak oni śmią śmieć uważać, że państwowa uczelnia powinna być apolityczna i wolna od ideologii.
"Klasyczna" tolerancja - masz się zgadzać na nasze, a jak nie to #!$%@? się - zaszczujemy cię, wykluczymy i zniszczymy.
#bekazlewakow #uam #poznan #bekazpodludzi #chad
Gdzie ten cytat o trzeciej płci? Czyżbyś nie potrafił czytać?
Ktoś napisał:
A ty sarkastycznie zaprzeczyłaś:
Więc ile ich jest? Jedna? Trzy? Cztery?
Nie istnieje taki cytat. Rozumem że nie jesteś w stanie odpowiedzieć na pytanie ile istnieje płci.
A ten cytat jak należy interpretować? Albo użyłaś tego sformułowania w formie zaprzeczenia, albo masz bardzo niskie IQ i nawet nie wiesz w jakim celu go użyłaś.
Juleczka z małym rozumkiem powołuje się na naukę i biologię, a nie jest w stanie nawet odpowiedzieć ile płci istnieje xD.
Juleczka nie wie ile istnieje płci xDDDD Zero, dwie, trzy, jedna a może cztery? xDDD
Hahahaha, you couldn't make this up.
No, to ile istnieje tych płci? Skoro istnieje spektrum, to musi być to spektrum pomiędzy czymś. Pomiędzy czym to spektrum? Czymś co nazywamy płcią - tak? Więc ile jest tych płci? Jedna, dwie? xD
Zacytuj, czego takiego nie potrafię czytać, co odpowiadało na moje pytanie.
Nie wycieraj sobie gęby naukowcami. Nie masz nic do napisania w tym temacie, nie masz pojęcia o czym w ogóle piszesz. Nie masz pojęcia ile istnieje płci, ani co to w ogóle jest. Przytoczyłeś jakiś artykuł, który traktował o cechach dymorfizmu. Nawet nie ma związku z tematem.
Nie idzie mi kiepsko, dokonujesz samo-zaorania. Unikasz odpowiedzi, robisz fikołki, nie piszesz na temat i w dodatku przytaczasz jakieś artykuły, które nie mają bezpośredniego związku z tematem. W tym artykule jest o tym, że płeć ma cechy i te cechy mogą występować u obu płci. Wszystko.
Nie dość że nie masz pojęcia o temacie i się kompromitujesz, to jeszcze sam nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Nie potrafisz nawet odpowiedzieć na
To zacytuj fragment tego artykułu, który objaśnia ile płci istnieje. Bo o to pytałem.
Nie zapiekło, tylko jestem załamany i zażenowany. Powoływać się na naukę i nie potrafić odpowiedzieć na pytanie, ile płci istnieje.
Spektrum czego? To przynajmniej jedna płeć musi istnieć, która posiada spektrum. - Tak twierdzisz?
Jest jedna płeć z szerokim spektrum? Tak?
A czym w ogóle jest płeć, potrafisz odpowiedzieć na to pytanie?