@Oskarek89: SRA, nie leci. Odpowiedź adekwatna do twojej zaczepki. Zieeeew. Będziecie jeszcze płakali kocimi łezkami, że nie weszliście w to. Tymczasem, wasze hejty wywołują u mnie śmiech. Ile raptem poświęciłem na skup w początkowej fazie...500 zł? Teraz jest x5 więcej warte? Januszku, nie wiesz co to spekulacja. A poza tym oskarku rocznik 89, ten avatarek przedstawia twoją dziewczynę czy mamę? a może jesteś dźender? EOT.
@Oskarek89: Prawda jest taka że równie dobrze może to się #!$%@?ć o ziemię jak i wystrzelić w kosmos, a tu #dogecoinowyjanusz jeden z drugim #!$%@?ł w tą walutę masę kasę licząc na zysk, jaki miał BTC przez 4 lata, w przeciągu dwóch dni. Nie tędy droga
@nazwa_uzytkownika: Tak dokładnie, i to jest spekulacja ale też przyszłość, alternatywa dla fiducjarnej kasy zarządzanej przez tępych politycznych #!$%@?ów więc stąd taka pompa i popularności wybuch - i to nie minie, to dopiero początki. Tak więc ... bez ryzyka nie ma nic.
@Tokra: I bardzo dobrze! Bo i tak zarobiliśmy w przeciągu kilku dni więcej % niż na najlepiej opłacalnej lokacie zarobilibyśmy przez rok. W tym systemie i przy tej gospodarce trzeba szukać alternatywnych metod pomnażania gotówki, a kryptowaluty są do tego bardzo dobre. Gdyby nie fakt, że to okres przedświąteczny, a i na Sylwester z dziewczyną potrzebuje gotówki, to zainwestowałbym w to obecnie o wiele więcej grosza niż już zainwestowałem. A obawiam
#dogecoin
@WesolyMorswin: Zrobiłeś mój dzień lepszym. xD
@JanuszCoin: taco taco taco, burrito burrito, taco taco! cholera kocham #southpark