xtedek xtedek 19.12.2013, 09:02:22 12 + #bitmonitor #bitcoinWczoraj na bitmonitor.pl pierwszy raz pyknęło mi 1000 unikalnych wejść dziennie (nie licząc wcześniejszego wykop-efektu :)Może jeszcze nie dużo, ale widać tendencję wzrostową.Zeżarło mi wczoraj 2GB transferu, czyli wychodzi ok 2MB na użytkownika.Kilka osób, m.in. @noisy twierdzi, że przydałby się #dogecoin. Widzę, że chyba Cryptsy wprowadziło... Jest zainteresowanie na taki wykres?Na razie nie mam czasu za bardzo, ale zbieram pomysły które potem się zrealizuje...
j.....b konto usunięte 19.12.2013, 09:03:41 2 + @xtedek: Taaaaak! :D Proszę, zrób taki wykresik z Cryptsy. :D
X.....s konto usunięte 19.12.2013, 09:04:01 0 + @xtedek: #slowpoke pewnie, że jest i to przeogromne, ale za tydzień-dwa-trzy może już nie być.
Wczoraj na bitmonitor.pl pierwszy raz pyknęło mi 1000 unikalnych wejść dziennie (nie licząc wcześniejszego wykop-efektu :)
Może jeszcze nie dużo, ale widać tendencję wzrostową.
Zeżarło mi wczoraj 2GB transferu, czyli wychodzi ok 2MB na użytkownika.
Kilka osób, m.in. @noisy twierdzi, że przydałby się #dogecoin. Widzę, że chyba Cryptsy wprowadziło... Jest zainteresowanie na taki wykres?
Na razie nie mam czasu za bardzo, ale zbieram pomysły które potem się zrealizuje...
Komentarz usunięty przez autora