(opis pod te 62 km, reszta to dpd) Plan był żeby wcześnie wstać i wyjechać na kwadratobranie jeszcze w miarę rano. Wyszło jak zwykle, ale przynajmniej się zmęczyłem. Zaliczone Michałów-Reginów, Łajski, Legionowo i Jabłonna. Standardowo przekrój nawierzchni szeroki, zabrakło jedynie płyt ażurowych. Tym razem dojechałem 10 km za pomocą czuczu, bo szkoda było czas tracić na ponowny przejazd tymi samymi trasami. Nie żałuję, kondycja i zad trochę odeszły po zimie od formy. Zdjęcie z Pałacem w Jabłonnie w załączniku. (a rower to się zmieni pewnie w ciągu miesiąca, bo inne obowiązki nie pozwalają)
Max square: 13x13 (+1x1) Max cluster: 249 (+39) Total tiles: 558 (+24)
(opis pod te 62 km, reszta to dpd)
Plan był żeby wcześnie wstać i wyjechać na kwadratobranie jeszcze w miarę rano. Wyszło jak zwykle, ale przynajmniej się zmęczyłem. Zaliczone Michałów-Reginów, Łajski, Legionowo i Jabłonna. Standardowo przekrój nawierzchni szeroki, zabrakło jedynie płyt ażurowych.
Tym razem dojechałem 10 km za pomocą czuczu, bo szkoda było czas tracić na ponowny przejazd tymi samymi trasami. Nie żałuję, kondycja i zad trochę odeszły po zimie od formy.
Zdjęcie z Pałacem w Jabłonnie w załączniku. (a rower to się zmieni pewnie w ciągu miesiąca, bo inne obowiązki nie pozwalają)
Max square: 13x13 (+1x1)
Max cluster: 249 (+39)
Total tiles: 558 (+24)
#rowerowyrownik #wagantowyrownik #kwadraty
Skrypt | Statystyki