Wpis z mikrobloga

009/?

Siedziałem na telefonie do 3 w nocy, wstałem dziś o 8:30 przymulony jak dno wiejskiego szamba.

Po porannym spotkaniu i omówieniu planów na cały dzień, zabrałem się z drugim nowym mieszkańcem za lekką modernizację kuchni.
Przesuwanie szafek, urządzeń itp. + sprzątanie.

*

Żeby zająć sobie dzisiaj trochę głowę, pojechałem do Castoramy po gwoździe, bo te które są na stanie okazały się trochę za długie do mojego przedsięwzięcia.
W kotłowni zrobiłem od nowa tablicę na narzędzia, które przydadzą się do napraw bieżących i innych czynności.

W międzyczasie ugotowałem makaron i zagrzałem zupę, bo nikt inny się do tego nie kwapił...

*

O 14:30 pojechałem obejrzeć rower, który upatrzyłem sobie na OLX. Może nie jest to rewelacja ale koło is rower.
W pogodne dni na pewno będę korzystał i mam zamiar jeździć wszędzie tam gdzie tylko przyjdzie mi do głowy trasa.

Ze spacero-jazdy wróciłem do schroniska o 16:30 , bo o 17 mieliśmy zajęcia terapeutyczne z doktorantami z uniwersytetu na temat filozofii miłości i nienawiści.

O 18 poszedłem na rower, wróciłem przed chwilą tj. 19:30. Za chwilę sprzątanie rejonu i odpoczynek, pewnie znowu zarwę nockę.

#niedajdupy #alkoholizm #hazard #narkotyki #bezdomnosc
o.....o - 009/?

Siedziałem na telefonie do 3 w nocy, wstałem dziś o 8:30 przymulony ...

źródło: comment_1654796899i19e0mHo8QzJJHDpMVb7rV.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach