Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@aegispolis: ja akceptuje swoje ciało w przeciwieństwie do otoczenia które mnie wyśmiewa a rynek matrymonialny nigdy nie będzie dla mnie istniał. To jest nie depresja tylko rzeczywistość. A koledze jak odpowiesz? Bolesna ciężka choroba to też brak akceptacji swojego ciała i przez to depresja?
  • Odpowiedz
Nie. To Ty sprowadziłeś sprawę tylko do chorób psychicznych.

@kamil150794: Tja...

Ale jaka pewność, że taka decyzja była spowodowana chorobą? Cytując klasyka: ma pan dowód?

Czyli nie masz. Każdy świadomy człowiek rozmyśla o samobójstwie. Niekoniecznie w celu
  • Odpowiedz
To jest twoja rzeczywistość, którą sobie zbudowałeś.

@aegispolis: Że inni traktują mnie jak g---o ze względu na wygląd, to moje urojenia? I nie. Wcale nie ma jednego kanonu atrakcyjności. Mnie się te chady nie podobają. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Że inni traktują mnie jak g---o ze względu na wygląd, to moje urojenia?

@kamil150794: To, że generalizujesz swoje przykre doświadczenia z jakimiś ludźmi i uznajesz, że to twój życiowy los i teraz możesz już siąść i płakać to tak, w dużej mierze urojenia.

@Nieironiczny: Tego nie zrobisz, ale chyba nie to jest celem, a bycie szczęśłiwym, co nie?
  • Odpowiedz
@aegispolis: A co mam niby zrobić? Przecież wyglądu nie poprawię, a co za tym idzie - podejście do mnie innych osób nie zmieni się. Tylko na tym tagu mogę pogadać z innymi, którzy nadają na podobnych falach, ale okazuje się, że rzekomo mi to szkodzi.
  • Odpowiedz