Aktywne Wpisy

wazogrodowy +3
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty

Hellicon +22
W ogóle to jestem zażenowany postawą Mirków. Toruńska Zuzia odnalazła się po weekendzie, a tu brak memów i jazdy po temacie. Te wszystkie Mirabelki z tekstami 'nie wiesz, nie oceniaj, pewnie ufo ją porwało' zasługują na roast. O klasycznym 'rodzina prosi o niezadawanie pytań' to już nawet szkoda gadać.
źródło: temp_file1152711097709908841
Pobierz

chlip chlip przegrywy to takie dobre chłopaki
#bekazpodludzi
źródło: comment_1654678757MepPUkTQwutmvOQ9d5t9JW.jpg
Pobierz@blaszanydrwal i po co ta agresja? Jak by nie można było normalnie porozmawiać. Nie ważne czy przegryw czy nie nie wypada się cieszyć ze śmierci innych ludzi, bo sami sobie tym szkodzimy.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zresztą osoba, która to pisała, pewnie w 99,9% przypadków postępowała
Posiadanie empatii to nie jest zaleta. Empatia to może działała korzystnie w czasach prehistorycznych, a nie po kilku tysiącach lat rozwoju systemów
@Kamilo67: Mięczakiem to są ci, co brakuje im odwagi, by zawalczyć o siebie, więc wymyślają sobie własne teorie i wymówki, próbując być mądrzejsi od całego świata.
@aegispolis Nie wierzę, że można coś takiego napisać inaczej niż ironicznie
@zero_dwa Napisałeś ten post jakbyś znał tamtego typa i stosował wobec ciebie p-----c, a podejrzewam że nawet na oczy go nie widziałeś.
@lucidwires: Czego oczekujesz?
@kamil150794: Bo popełniła s---------o. Ten przemyślany wybór, o jakim mówisz, to jest właśnie choroba psychiczna. Ludzie chorzy psychicznie to nie tylko wariaci, którzy widzą smoki. Wielu się wydaje, że są zupełnie normalni i ich sytuacja życiowa wynika z racjonalnych powodów. Niektórzy nawet próbują sobie racjonalizować s---------o.