Wpis z mikrobloga

@urojony_uzurpator: Nie mieliśmy szczęścia, ale akcje fajne chłopaki grali, obejrzyjcie sobie te mecze, na dobrą sprawę to z Grecją powinniśmy wygrać 2-0, co najmniej, z Rosją 1-1 było sprawiedliwe, a z Czechami też powinniśmy wygrać 2-0.
  • Odpowiedz
@stale_prawo: No powinnismy bez problemu wygrać 3 mecze i awansować z tej śmiesznej grupy (nikt mnie nie przekona, ze to losowanie to nie była ustawka)
Smuda #!$%@?ł koncertowo nam najważniejszy turniej w historii polskiej piłki. Następnej wielkiej imprezy w Polsce doczekamy może za 30 lat
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@urojony_uzurpator: Jezu, 10 lat temu. Nieźle. To były czasy jak jeszcze wychodziłem z domu i se grałem w piłkę albo rowerem gdzieś jeździłem z sąsiadami.
Teraz to ani piłki nie mam, ani roweru ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@zieloneKolanoApokalipsy: a też się powyprowadzali moi "rówieśnicy" XD teraz z ich ojcami gadam jak już.
W sumie zanim się ci znajomi powyprowadzali to zostali też narkomanami/alkoholikami i tylko jeden chyba z tego wyszedł xd
  • Odpowiedz
@urojony_uzurpator: W Krakowie jak pracowałem często widywałem Pana Franciszka. Bardzo sympatyczny człowiek, dziś nieco już dziadzia, co byłem w szoku bo czas nikogo nie oszczędza. Miał lepsze okresy, gorsze ale najbardziej pamiętam go z okresu pracy w Lechu Poznań i to co wyczyniał. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz