Wpis z mikrobloga

@cl_master: Fajny austrowęgierski klimacik jest w knajpie na Kopcu Kościuszki. Jest też relatywnie mało oblegana, co dla mnie jest plusem. Dojazd najlepiej autem.

Drugie miejsce, które bym polecił niekoniecznie ze względu na klimat, ale bardziej na widoki to U Ziyada. Minus taki, że miejsca z dobrymi widokami trzeba rezerwować stosownie wcześniej. Dojazd też autem.
@cl_master: oj nie znam. Jak cos polecam apke finebite. Fajne restauracje idzie wyhaczyc ze zniżką -50% na całą kartę dań (oprócz alko i napojów). Jak chcesz to kod zniżkowy na pierwszą rezerwacje Ci podeślę :) oczywiście te lepsze knajpy trzeba szybko rezerwować
@cl_master: petite France. Troche kameralnie, ale przyjemnie. Mozna zamawiac wino na kieliszki. 500 spokojnie sie zamkniesz. Miejsca malo tak jak pisalam, wiec dobrze miec jakas alternatywe w pogotowiu, albo sprobowac rezerwacji.
  • 0
@little_muffin
@pilot1123
@Kuzyno
@kawiarnianypl
@GaiusBaltar
@bafficze
@Matemit
@FirstOfHisName
@Mag_
Mam do was Krakowianie jeszcze jedno pytanie - wybaczcie za to wołanie na okrągło xD

Opera Krakowska to miejsce które warto zaliczyć na randkę czy raczej znacznie odstaje od teatrów np Słowackiego ? Myślałem że to miejsce wygląda ciekawiej trochę na gołe oczy xD stoję w kolejce po bilety na noc teatrów i w sumie trochę żałuję że nie wybrałem teatru Słowackiego albo
  • 1
@little_muffin no właśnie jest taki meh. W ogóle #!$%@? mi w dupę bo się okazało że słowacki ma remont w środku i spektakle tylko w tych dwóch innych salach. Więc mam bilety i na operę bo zdążyłem tam też i na Słowackiego w miniaturze. No niestety nie będzie czerwonego dywanu xD
  • 0
@FirstOfHisName wejściówki darmowe są na noc teatrów :D a restauracja swoją drogą no - ale tyle jestem w stanie wydać. To bardzo bliska mi osoba. Moja ex i jej urodziny xD. I lubimy się ostatnio spotkać od czasu do czasu xD