Wpis z mikrobloga

Ktoś z #krakow jest w stanie polecić jakąś fajną, klimatyczną, elegancką knajpę żeby pójść z różową na "wykwintną" kolację? Wiecie, romantycznie, sukienka i te sprawy. Tak żeby się nie wykosztować więcej niż 500pln za fajną, kompletną kolację.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cl_master: Fajny austrowęgierski klimacik jest w knajpie na Kopcu Kościuszki. Jest też relatywnie mało oblegana, co dla mnie jest plusem. Dojazd najlepiej autem.

Drugie miejsce, które bym polecił niekoniecznie ze względu na klimat, ale bardziej na widoki to U Ziyada. Minus taki, że miejsca z dobrymi widokami trzeba rezerwować stosownie wcześniej. Dojazd też autem.
  • Odpowiedz
@cl_master: oj nie znam. Jak cos polecam apke finebite. Fajne restauracje idzie wyhaczyc ze zniżką -50% na całą kartę dań (oprócz alko i napojów). Jak chcesz to kod zniżkowy na pierwszą rezerwacje Ci podeślę :) oczywiście te lepsze knajpy trzeba szybko rezerwować
  • Odpowiedz
@cl_master: petite France. Troche kameralnie, ale przyjemnie. Mozna zamawiac wino na kieliszki. 500 spokojnie sie zamkniesz. Miejsca malo tak jak pisalam, wiec dobrze miec jakas alternatywe w pogotowiu, albo sprobowac rezerwacji.
  • Odpowiedz
@cl_master Opie powiedz mi że to nie jest pierwszą randka bo przecież cię to będzie z tysiąc pesos kosztować xd tzn baw się dobrze i w ogóle chętnie pomogę ale nie odjeb za bardzo xd a w operze nie byłem. Ja jestem tylko chamem bez szkoły xd
  • Odpowiedz
  • 0
@FirstOfHisName wejściówki darmowe są na noc teatrów :D a restauracja swoją drogą no - ale tyle jestem w stanie wydać. To bardzo bliska mi osoba. Moja ex i jej urodziny xD. I lubimy się ostatnio spotkać od czasu do czasu xD
  • Odpowiedz