Wpis z mikrobloga

@L3gion: Niech zgadnę Apple ma dosłownie to samo w swojej EULA albo polityce prywatności... Obecnie nie istnieje korpo, które nie żeruje na danych od swoich użytkowników. Mając aplikacje monitorujące sieć nie widzę jakiegoś wybitnego ruchu sieciowego ze strony apek systemowych. Zresztą podstawą prywatności jest po prostu olanie smartfona albo przynajmniej życie bez udostępniania tego co robisz co 5 minut.
  • Odpowiedz
Ale i tak nie macie przycisku wstecz i musicie klikać w milion rzeczy by cofnąć ;)

@Oknonapodworze: oj jak ja pluje za to na apple. Jakieś głupie filozofie do przycisku wstecz sobie dorabiają i utrudniają ludziom życie
  • Odpowiedz
można po prostu przeciągnąć palcem od lewej krawędzi w kierunku prawej krawędzi i w ten sposób "cofać".

@zloty_wkret: przeciąganie które w większości aplikacji nie działa. W systemowej aplikacji "Wiadomości" nie możesz powrócić do listingu wiadomości swipem więc o czym my tu gadamy
  • Odpowiedz
Ajfoniarze napuszeni do momentu w którym w miejscu publicznym wszystkim zadzwoni telefon dokładnie tą samą muzyczką LOL. "Czy to mój? Nie, to stolik obok." BTW też mam, ale wkurza. Przerzucanie plików, video, albumów MP3 to zbędna katorga.
  • Odpowiedz
my nie musimy zmieniać, bo jest idealna. Poza tym to nie tylko "ikonka", bo pokazuje rzeczywisty czas i posiada animację.

@trujacybluszcz: W się na prawdę podniecacie i ekscytujecie takimi rzeczami? WTF xD.
  • Odpowiedz