Aktywne Wpisy

Jamniki2 +200
Ja #!$%@?, nie zapomnę jak wkręciłem jakiejś idiotce z tagu #narkotykizawszespoko że mam koks w Warszawie, typiara po 5 minutach gadki podała mi swoje dane, zdjęcia na maxmodels czy jakoś tak i chciała obciągnąc za grama xD masakra, dzieci nie ćpajcie. Nawet jej nie odpisywałem, a ona dalej sama się upokarzała. #heheszki #bestofmirko no i #warszawa stoilca xD
źródło: Obraz 16.04.2024, godz. 21.21
Pobierz
Mówi się
- EMBAPE 52.5% (307)
- MBAPE 26.0% (152)
- inaczej 21.5% (126)

Dobra mirki - jakiś pomysł jak wrócić tym czymś na ziemię, skoro zostały mi tylko do opalenia spadochrony? Nie chcę by mój ulubiony ze względu na swoją nieocenioną głupotę Kerman zginął ; /
źródło: comment_oXXhuo5n6ghIJQlxAFTbbdxiWe4f2hOP.jpg
Pobierz1) Poleć innym statkiem i spróbuj spowolnić go delikatnie spychając.
2) Możesz też wysłać drugi statek z Kerbalem. Kerbale mogą drobne elementy przenosić więc mógłbyś spróbować zamontować mu RCS-y i jakiś drobny zbiornik i za ich pomocą wyhamować.
3) Po prostu poleć inną rakietą i załaduj Kerbala do niej a kapsułę zostaw na orbicie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
3) Po prostu poleć inną rakietą i załaduj Kerbala do niej a kapsułę zostaw na orbicie.
ad 1 jak doleciec do innego statku na orbicie
1) Poczekać aż orbita celu będzie przebiegała pod KSC aby nie traci paliwa na zmianę orbity,
2) Wlecieć na orbitę o najbardziej podobnych parametrach jak cel tylko z inną wysokością (+/- 10 km np.) aby prędkość względem powierzchni była inna.
3) Ustawić cel jako "cel" ;-) (set target).
4) Dodać manewr na orbicie i tak nim manipulować aby "intersect" było
źródło: comment_PNns01zRjV4AQxwT5BxH5bvuGoTRHy18.jpg
Pobierzpomocy @88mph @P3rkoZ_93 @Krol_Julian @traceur07
źródło: comment_rFkKIE6XqPexMa8gJ4UFy3hp52Js2BnT.jpg
Pobierz