Aktywne Wpisy
sierramikebravo +53
Nasłuchałem się za łebka jak to studia nie są do niczego potrzebne i teraz tego żałuję. Zarabiam trochę więcej niż przeciętny inżynier, ale on ma otwarte ścieżki kariery, gdzie po roku-dwóch go pchną wyżej, a mnie nie. Jak mnie na stanowisku szmaciarza usadzili, tak do usranej śmierci mogę tu siedzieć. Właśnie odrzucili moją aplikację na inne stanowisko, bo nie mam wyższego. Nie wyższego w danym kierunku, tylko po prostu czegokolwiek. Człowiek z
qew12 +40
Naszło mnie, może zrobiłem coś głupiego. Odbiło mi od tego, że pierwszy raz od dawna ktoś ze mną pisał przez internet.
Wszedłem na facebooka i przypomniałem sobie o dawnym koledze z klasy, który był dla mnie miły, ale ja tego nie potrafiłem odwzajemnić przez ##!$%@?.
Nie widzieliśmy się od gdzieś 7 lat. Nigdy nie utrzymywaliśmy specjalnie kontaktu.
Napisałem do niego, że przepraszam. Za to, że nie nigdy nie mówiłem do niego pierwszy
Wszedłem na facebooka i przypomniałem sobie o dawnym koledze z klasy, który był dla mnie miły, ale ja tego nie potrafiłem odwzajemnić przez ##!$%@?.
Nie widzieliśmy się od gdzieś 7 lat. Nigdy nie utrzymywaliśmy specjalnie kontaktu.
Napisałem do niego, że przepraszam. Za to, że nie nigdy nie mówiłem do niego pierwszy
#mecz