Wpis z mikrobloga

Nigdy jeszcze nie miałem dziewczyny, nie mam doświadczenia, więc musze uważać. A zwłaszcza, że będąc młodym facetem, trzeba wiedzieć o tym, że kobiety sa gorszę od mężczyzn. Jaki trzeba być, żeby przyciągnąć ich uwagę?
#przegryw
  • 23
  • Odpowiedz
@Asyr: Po pierwsze to bądź sobą, żeby pokochała cię za to jaki jesteś a nie kim starasz się być. Przyciągnąć uwagę możesz raczej wyglądem, ale zatrzymać na dłużej charakterem.
Jeśli brakuje wyglądu, to musisz być otwarty i zabawny, używać żartów sytuacyjnych i sprawiać wrażenie jakbyś miał na ten wygląd kompletnie #!$%@?.
  • Odpowiedz
@Asyr: musisz czesto powtarzac ze sa gorsze i ty juz wiesz na pewno bo tak sadzisz ale jeszcze z zadna nie byles. To sprawi ze beda cie uwazac za rozważanego, zapobiegliwego i ogolnie samca alfa. Superior i freethinker .
  • Odpowiedz
@Asyr: haha, być sobą, zawsze mnie to śmieszy.

Po pierwsze musisz być wyluzowany. Nie możesz być pospinany jakbyś dupę widział pierwszy raz w życiu albo jakoś prawiczek przegryw.

Po drugie musisz być zadbany, czyste buty, nawilżone usta, czyste ręce, zadbana fryzura, i zajebisty styl i ubraniowy może być każdy styl metalowy, hard rockowy, hip hoppowy, ważne żeby był w miarę nowy, niedzielny do kościoła, że tak powiem.

Po trzecie jak
  • Odpowiedz
@leeaxe: No nie, to nie bądź sobą, i udawaj kolejne 60 lat związku kogoś innego. Najważniejsze jest to, żeby być sobą, żeby Ci potem nie narzuciła jakichś zmian. Ewentualne zmiany wychodzą wtedy od Ciebie.
Poza tym tak z czystej ciekawości nie wiem z jakimi kobietami miałeś doczynienia, ale z mojego doświadczenia każdą obrzydzały potrawy chociażby z oliwą truflową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Asyr: @damian-powazka98:

Ja jestem brzydki i brak mi otwartości, jestem introwertykiem.

Nie potrafię pomóc przyjacielu, az tak się nie znam. Ale sytuacje oceniłbym na #!$%@?ą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No i tyle warte n0rmickie rady. Bądź sobą, bądź otwarty. Ale jeśli będąc sobą nie jesteś otwarty to
  • Odpowiedz
@JohnSpierdon: Po pierwsze to ja nie odpowiedziałem wtedy na akurat ten komentarz. Więc czytaj ze zrozumieniem.
Mój komentarz był odpowiedzią na Twój odnosnie tego co bym doradził skoro nie masz ani jednego ani drugiego, ale to nie Tobie docelowo chciałem doradzić w tym poście :)
  • Odpowiedz
@damian-powazka98: Nie odbieraj tego jakoś negatywnie, że Cię atakuję. Nazwałeś mnie przyjacielem, miło ʕʔ Ale tak po prostu takie rady wyglądają z perspektywy zamkniętej w sobie osoby.

Bądź sobą, no chyba, że będąc sobą jesteś zamknięty w sobie to wtedy nie mam rady dla Ciebie.
  • Odpowiedz