Aktywne Wpisy
okretowy_sanitariat +361
Co zrobić z kotełam
- Eutanazja ( ͡° ʖ̯ ͡°) 20.7% (572)
- Wychować jak swoje 53.1% (1467)
- Zostawić tylko białe ( ͡º ͜ʖ͡º) 26.2% (723)
nordhavn +44
Mirki na 40 urodziny kupiłem sobie samochód. Podoba mi się, kryzys wieku średniego wjechał na pełnej ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #logikaniebieskichpaskow #chwalesie #wykop40plus #wykop30plus
#motoryzacja #logikaniebieskichpaskow #chwalesie #wykop40plus #wykop30plus
#przegryw
Jeśli brakuje wyglądu, to musisz być otwarty i zabawny, używać żartów sytuacyjnych i sprawiać wrażenie jakbyś miał na ten wygląd kompletnie #!$%@?.
Chłop co Amerykę odkrywa, śmiechu warte.
A jak komuś brakuje wyglądu i jednocześnie nie jest otwarty (no bardzo dziwne) i zabawny?
Po pierwsze musisz być wyluzowany. Nie możesz być pospinany jakbyś dupę widział pierwszy raz w życiu albo jakoś prawiczek przegryw.
Po drugie musisz być zadbany, czyste buty, nawilżone usta, czyste ręce, zadbana fryzura, i zajebisty styl i ubraniowy może być każdy styl metalowy, hard rockowy, hip hoppowy, ważne żeby był w miarę nowy, niedzielny do kościoła, że tak powiem.
Po trzecie jak
Poza tym tak z czystej ciekawości nie wiem z jakimi kobietami miałeś doczynienia, ale z mojego doświadczenia każdą obrzydzały potrawy chociażby z oliwą truflową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i tyle warte n0rmickie rady. Bądź sobą, bądź otwarty. Ale jeśli będąc sobą nie jesteś otwarty to
Mój komentarz był odpowiedzią na Twój odnosnie tego co bym doradził skoro nie masz ani jednego ani drugiego, ale to nie Tobie docelowo chciałem doradzić w tym poście :)
Bądź sobą, no chyba, że będąc sobą jesteś zamknięty w sobie to wtedy nie mam rady dla Ciebie.
Komentarz usunięty przez autora