Wpis z mikrobloga

Wczoraj była komiczna sytuacja, wracałem z ziomkiem z bulwarów około godziny 24, za nami chodnikiem jechało jakieś auto siedząc nam wręcz na dupie, po chwili odwróciłem się i pokazałem rękoma gest, jakby no, że o co im chodzi. Auto zatrzymało się, wysiadło dwóch kryminalnych, jeden mnie popchnął z pytaniem czy mam problem, spytałem się go co #!$%@? po czym dostałem z pięści w twarz. Wywaliłem się na ziemię i spytałem czy no jest jakiś #!$%@?, usłyszałem, że i tak mi nikt nie uwierzy i mogą mnie skuć i zawinąć zaraz. Postraszyli i odjechali sobie śmiecie. Tfu.
#gownowpis #policja
  • 37
@Korea: Nie aby mi luja sprzedać, po prostu u nas w mieście jest taki jakby długi pas bulwarów nad rzeką i na końcu tego jest altana w której siedzi często dużo ludzi/młodzieży pijąc piwka. Byłem tam z ziomkiem i wracajac akurat robili patrol tą właśnie prostą drogą.
@Randomowy13: Zakładając, że poszedłbym na obdukcję, wszystko zostałoby spisane, złożyłbym wniosek do prokuratury chociażby o to, że nie przedstawili się, nie podali powodu rozpoczęcia interwencji, przekroczenie uprawnień etc. to co? Zapewne sprawa w sądzie i słowo przeciwko słowu, czyli wygrana raczej panów w mundurach
@Kejesen: i po to jest obdukcja, jest to dosyć mocny dowód na twoją korzyść, ale co ja tu będę się produkował i tak nic z tego nie będzie. Lepiej wylać żale na wykopie, niż podjąć jakieś działanie żeby się to już nie powtórzyło( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja bym tak tego nie zostawił, najpierw obdukcja, potem 150 adwokat żeby się dowiedzieć czy to się uda no i potem