Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Odpowiadam na wpis: https://www.wykop.pl/wpis/65878107/czy-w-cenie-do-100-zl-istnieje-sensowna-alternatyw/ (Biauek chce weryfikację SMS na nr telefonu, którego już nie używam) #smartband #huawei

@icanifiwantto Poszukaj Huawei Band 3 Pro. To stary model, używam go od grudnia 2020 ale już wtedy był dość stary. Moim zdaniem super sprzęt, zwłaszcza że kosztował mnie chyba 99 zł (używke kupisz nawet za 4-5 dyszek). Ma GPS-a, zlicza kroki, powiadomienia działają ok, mierzy puls, sen. Ma chyba wszystko czego można wymagać od takiej opaski. Wkurza mnie tylko sposób ładowania - trzeba zawsze używać dodatkowej "przełączki", która jest na stary typ USB (taki co był w starych androidach). Niestety jest to jedyne urządzenie, które ładuje właśnie tym kablem. No i mało tarcz, ale trudno, to nie jest sprzęt do podziwiania. Ostatni minus - parowanie tylko z apka Huawei, która musisz pobrać z ich strony (w sklepie Play jest stara wersja), a żeby się zalogować musisz podać nr telefonu.

Bateria trzyma kilka dni, jak masz wyłączony aktywny pomiar pulsu to spokojnie 8-10 dni. Z pomiarem z 5. GPS działa ok, czasami używałem go zamiast telefonu, ale jednak bez muzyki ciężko biegać :P Ogólnie polecam, pomimo wieku naprawdę spoko sprzęt. Planuje go zużyć i dopiero wtedy poszukam czegoś nowego, a może kupię to samo. Nie opłaca mi się dopłacać do droższych zegarków, bo i tak używam jedynie podstawowych funkcjonalności. Może jedynie doplacilbym 100-200 zł do niezależnego zegarka, który ma gps i na który można wgrać muzykę + sparować ze słuchawkami bluetooth,a tak to nic nie chce.

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6298636ecaec546c62f8d087
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach