Aktywne Wpisy
Wattson +121
Coraz niebezpieczniej robi się na ulicach miast, ludzie narodowości polskiej chodzą po ulicy i dźgają przypadkowych przechodniów. W przyszłych wyborach mam zamiar zagłosować na partię, która wyrzuci tych wszystkich Polaków z Polski.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
Wielki przedsiębiorca z boży łaski się znalazł. Wyjaśniony
#mbank
#mbank
Mój typ Focus MK3
#motoryzacja #pytanie #mechanikasamochodowa #glupiewykopowezabawy
@silnikAtrakcyjny: Tylko i wyłącznie polift. Przedlift słabo się zestarzał
@pejczi: Autor chciał nie młodsze niż 2010
@pejczi: to Ty czytaj uważnie xd "jakie samochody starsze niż 2010" to do czego się przywalasz :D
OP napisał:
"Jakie samochody starsze niż 2010 (lub zaprezentowane w tym roku) dalej wyglądają całkiem nieźle w porównaniu do obecnych samochodów?"
Co oznacza dwa zbiory samochodów:
-Wyprodukowane <2010
-Zaprezentowane
Komentarz usunięty przez autora
Sugeruję jedynie, że F10 które jest nowsze (i subiektywnie ładniejsze) również zawiera się w zbiorze.
Sugeruję jedynie, że F10 które jest nowsze (i subiektywnie ładniejsze) również zawiera się w zbiorze. (https://www.wykop.pl/wpis/65899047/#comment-233577433)
@pejczi: A czy ja gdzieś napisałem, że F10 już się nie łapie? :D
@cherrz: tutaj?
@pejczi: Autor chciał nie młodsze niż 2010
@cherrz: tutaj?
@pejczi: Bo ktoś mi zarzucił wyżej, że jakie e60 skoro 2010 to f10, a przecież e60 też się łapie
@pejczi: zauważ, że E60 jest generacje do tylu, a nie wygląda jak generacje do tylu. E39 przy E60 wygląda jak generacje do tylu, a to znaczy, że E60 była swojego rodzaju przełomem i mi się i E60 i F10 podoba, ale wole
Co do silników - ja bardzo mocno się przejechałem na N53 w e60 i równie szybko jak ją kupiłem, tak szybko sprzedałem - kibel jeśli chodzi o mechanikę.