Hej, Chce kupić soundbar - budżet do 1500/2000 max. Jestem świadoma tego, ze głośniki są lepsze, ale nie mam na nie miejsca ( ͡°ʖ̯͡°) Możecie polecić jakiś godny soundbar?
@heyimay: to i tak spora przestrzeń. Mój kolega ma podobnie sam salon ok. 14m3 + otwartą kuchnię z aneksem ok. 10m2 i ostatnio poleciłem mu to do mieszkania: PHILIPS TAB8805/10. Byłem, sprawdziłem i fajnie grało. Można śmiało muzyki posłuchać i zobaczyć jakiś film. Wiadomo, że przy wysokim poziomie głośności dźwięk muzyki będzie daleki od ideału, ale ja osobiście nie lubię puszczać jej głośno.
@heyimay: to znaczy ja się nie znam i tak sobie tylko napisałem ( ͡°͜ʖ͡°) ale sam mam edifiery za 1/3 twojego budżetu i jest ok, ale może to ja jestem mało wymagający pod tym względem
@heyimay: Ja mam soundbar Samsunga q70t (aktualny odpowiednik to q70a lub b) i jestem zadowolony, polecam go. Muzyki nie słucham bo w bloku nie wypada, tu wypada średnio, do tv idealnie się sprawdza, bardo wyraźnie dialogi słychać, przy filmach również fajnie tylko ja mam do niego jeszcze dodatkowe głośniczki surround Na stronie rtings.com są testy różnych soundbarow.
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
Chce kupić soundbar - budżet do 1500/2000 max. Jestem świadoma tego, ze głośniki są lepsze, ale nie mam na nie miejsca ( ͡° ʖ̯ ͡°) Możecie polecić jakiś godny soundbar?
#rtveuroagd #audio #glosniki #soundbar #komputery #telewizory
źródło: comment_1654020730CMDr99EhHohQoLYCP67mdZ.jpg
PobierzWiadomo, że przy wysokim poziomie głośności dźwięk muzyki będzie daleki od ideału, ale ja osobiście nie lubię puszczać jej głośno.
@nandrolone: No niestety, ale przyzwyczaiłam się już do trolli XD
Muzyki nie słucham bo w bloku nie wypada, tu wypada średnio, do tv idealnie się sprawdza, bardo wyraźnie dialogi słychać, przy filmach również fajnie tylko ja mam do niego jeszcze dodatkowe głośniczki surround
Na stronie rtings.com są testy różnych soundbarow.