Aktywne Wpisy
Oczekiwania #julka vs rzeczywistość be like:
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
źródło: temp_file8023521396845933795
Pobierz
whitewolfik +193
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
źródło: PXL_20240613_153017339.MP
Pobierz

Jak zbieralem portfolio to oglaszalem sie na grupach ze zrobie jakies stronki, grafiki za darmo dla jakis akcji charytatywnych itp.
Typu ulotki 1% albo plakaty na jakies festyny co zbieraja na jakies dzieci albo strony www dla jakis osrodkow wychowawczych dzieci niepelnosprawnych itp.
Do tej pory ludzie piszą do mnie wiadomosci typu.
Robil pan ulotke dla mojej kolezanki, mozemy mi pan tez zrobic za darmo bo mam chore dziecko, potrzebowalam bym to za 3 dni.
Wyobrazcie sobie w glowie jak wyglada odpowiedz baby ze nie zrobie bo niemam czasu.
Tez byli jedni dobrzy zrobi nam pan sklep www gdzie bedzie mozna kupowac stroiki i inne diy zrobione przez naszych wychowankow. Tylko mimo ze robi pan to za darmo, wystawilby pan nam fakturee na 2 tys? Bo my moglibysmy potem te 2 tysiace dostac zwrotu z jakiegos projektu
Co innego projekty z ktorych jest kasa, ale to juz wieksze sprawy a nie takie jak opisywal na starcie.
Z reguły plakat dla "Michałka walczącego z rakiem" ktoś i tak robi za darmo.
Swoją wypowiedź oparłem o szerszy obraz wpisów, które wcześniej tu były zamieszczane przez autora wpisu. Akurat w przypadku charytatywnych akcji nic do tego nie mam, co więcej nawet popieram.