Wpis z mikrobloga

@MarcelinaM85: widziales walke Tysona z Kubiszynem? Gdzie tam widziales przewage szybkosci?

I chcesz mi powiedziec ze Kubiszyn mial wiecej doswiadczenia w bojce na gole piesci niz Tyson?

@BigBoobs: tak. W 1 zdecydowana przewaga Tysona, 2 remisowa runda. Chociaz Tyson juz nie trzymal gardy i bil z jajec to Kubiszyn bal sie wejsc w bojke. I 3 runda gdzie Tyson sie przewrocil ze zmeczenia.

Wiem ze Kubiszyn jest teraz na topie,
@WiktorekS Po pierwsze nie ma nigdzie tej walki żeby móc ją na spokojnie obejrzeć, po drugie to kwestia opinii i gustu. Dlatego ta dyskusja jest bez sensu. Czas pokaże i według mnie pokaże podobną walkę jak z Tysonem, każdy może sobie uważać co chce, a potem ring weryfikuje i to jest w tym wszystkim najciekawsze
@MarcelinaM85: na yt jest, wrzucili pare dni temu, na oficjalnym koncie gromdy.

każdy może sobie uważać co chce, a potem ring weryfikuje i to jest w tym wszystkim najciekawsze

No i sie zgadzamy.

@RapIArbuzy: ale przeciez Kubiszyn ma mase walk w amatorskim kickboxingu (w nim ma mistrza swiata) i mase walk w amatorskim boksie.

Nie wspominajac o tym ze zawodowiec Masterniak wbil bez przygotowan pod boks amatorski i wygral mistrza
Drogi wiktorku, jeżeli nie wiesz czym jest boks olimpijski oraz jaka jest różnica między zawodowym, to nie wypowiadaj się proszę w tematach o których nie masz pojęcia. A stwierdzenie że polski boks olimpijski jest naprawdę nisko to zwykła ignorancja. xD

@RapIArbuzy: Zabrzmiało jak parodia wypowiedzi starego Murana.
@WiktorekS: Co do walki z Tysonem, Diego mówił, ze skonczy temat w 3 rundzie, ze taki ma plan taktyczny i tak to liczy. Tak tez się skończyło. Co do walk na gołe pieści Diego tez ma teoche doświadczenia z młodych lat ;) na bank nie tyle co Tyson ale jednak.