Aktywne Wpisy

jmuhha +4

Clermont +181
Ludzie się dziwią, że wolę jeździć na urlop samemu i nie chce nikogo zabierać, a to przecież raźniej. No to pojechałem dla odmiany w grupie kilkuosobowej. Wyjście z hotelu o 13, bo dopiero wtedy wszystkim udało się zebrać. Nikt nie wie, co chce zwiedzać, co chce zjeść, kiedy co jest otwarte. Łażenie bez celu po mieście. Na dokładkę dwie psiapsiółki już się pożarły i jedna wyjechała po dwóch dniach, nikomu nie mówiąc.

Jak zbierać science? Bo od momentu kiedy osiągnąłem te trzy pierwsze upgrady już nie mogę wincyj uzbierać :< Zbieranie próbek z kosmosu już praktycznie nic nie daje. A nie sądzę czy z obecnym sprzętem dałbym radę wylądować na księżycu i wrócić.
#kerbalspaceprogram
Wracanie na tą chwilę nie jest tak opłacalne. Wystarczy, że będziesz kilkukrotnie wysyłał te same badanie. :)
(trawa, woda, dolina, góra, piasek itp) i zbadaj ogniwa gdy tylko będzie to możliwe. I inne duperelstwa do badania.
Np, żeby polecieć w góry nie startujesz w górę i na 90 stopni tylko na 180.
Czym lżejsza rakieta tym lepiej, jeśli nie masz jeszcze spadochronów (nie pamiętam już co jest na tym etapie) rozbujaj rakietę do takiej prędkości, żeby na mapie celować nieco dalej niż zamierzony cel, i staraj się hamować możliwie blisko powierzchni, np tak 500 metrów nad.
wyjdz jedny ludkiem poza rakiete i zrob raport :)
science wyślij radiowo na planete matke :)
musisz próbować , wrzucaj screeny na wykop , pomożemy