Nikt nie wie, jak czuje się dziecko, które jest katowane każdego dnia przez ojca alkoholika, które musi brać opiekę nad najmłodszym rodzeństwem, kiedy moja mama szła do pracy, a mój ojciec wracał pijany i nas katował. Moja mama nie mogła znieść, że ja staję po stronie ojca. Jak się jest synem alkoholika i kocha się swojego ojca i kocha
@t3m4: jeżeli z tego tekstu wywnioskowałeś, że n---------ł matkę z ojcem, a nie, że bronił ojca przed policją, to w ciężkiej patoli musiałeś się wychowywać
@t3m4: z resztą, JAK JUŻ MÓWIŁEM, w linku który wkleiłem wszystko jest wytłumaczone, ale ty wolisz postować bzdury pasujące ci pod narrację
"W czwartek po południu Robert Biedroń i jego matka wydali oświadczenie, w którym zapewnili, że nigdy nie doszło między nimi do przemocy. - Wszystkie przytaczane w mediach oskarżenia są nieprawdziwe; jedynym sprawcą przemocy w naszym domu był nasz mąż i ojciec - stwierdzili. Tłumaczą, że musieli ukrywać zachowanie
dokładnie tak. Takie mamy prawo - domniemanie niewinności na szczęście istnieje ¯_(ツ)_/¯
Dzięki Bogu Sasin nie jest winny p--------a 70 mln na wybory które się nie odbyły. Ani Szumowski kupowania respiratorów od handlarzy bronią. @SmakoszKotow
@SmakoszKotow nie są, dlatego przecież napisałem, że dzięki Bogu są niewinni. A ten s-------n Komenda się doigrał, całe szczęście, że takiego bandytę skazali
@xPekka: został uniewinniony i dostał odszkodowanie ¯\_(ツ)_/¯ nie rozumiem co ty próbujesz udowodnić, ale że cię plecy od fikołków nie bolą to podziwiam
@SmakoszKotow w świecie dorosłych czasami jest tak, że nie wszystko co widzisz to prawda. Musisz porzucić bezgraniczną wiarę w sąd i dostrzec, że wyrok nie zawsze równa się prawdzie
@justkilling:
"W czwartek po południu Robert Biedroń i jego matka wydali oświadczenie, w którym zapewnili, że nigdy nie doszło między nimi do przemocy. - Wszystkie przytaczane w mediach oskarżenia są nieprawdziwe; jedynym sprawcą przemocy w naszym domu był nasz mąż i ojciec - stwierdzili. Tłumaczą, że musieli ukrywać zachowanie
@justkilling: po czym wnosisz, że wywnioskowałem, że n---------ł matkę z ojcem?
Dzięki Bogu Sasin nie jest winny p--------a 70 mln na wybory które się nie odbyły. Ani Szumowski kupowania respiratorów od handlarzy bronią.
@SmakoszKotow