Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +347
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +83
#powodz Serce pęka
mam pytanie odnośnie korzystania z VPN na telefonie. Czy w przypadku zgubienia go z włączonym VPN jest możliwość namierzenia jego lokalizacji?
Co sądzicie o surfshark? Ktoś korzysta, ktoś może powiedzieć jak wypada przy innych VPN?
#vpn #internet #komputery #informatyka #prywatnosc
@marcinekgdy: Ty myslisz że GPS on ustala położenie po lokalizacji IP? xD
Posłuchaj sobie
dzięki za odpowiedź goście, kocham was
@marcinekgdy: To, jakie są cele dla których tego potrzebujesz wpływa na to, jakiego VPNa należy polecić. Jakiś czas temu robiłem przegląd tego co jest dostępne, i wypadło, że w zależności od potrzeb najlepszymi opcjami są ExpressVPN i ProtonVPN.
Musisz też pamiętać, że VPN wpływa jedynie na ruch sieciowy, nie na ruch GSM, czy dane pobierane od Access Pointów w ramach lokalizacji