W weekend po 22 ląduje ryanairem w modlinie, zależy mi na jak najszybszym opuszczeniu pokładu, orientujecie się czy zawsze są otwierane tylne i przednie drzwi? Siedzenia z tyłu są tańsze niż te z przodu ale głupio jakby otworzyli tylko przednie i bym gnił z tyłu. #ryanair #modlin
@krunky: Już po wylądowaniu i dojeździe do bramki wstań, weź bagaż i zacznij krzyczeć: "Zesrałem się! Przepraszam bardzo muszę do wyjścia, natychmiast!" A jak już wyjdziesz, to sobie idź na luzaka i jeszcze pstryknij sobie selfika żeby poczuć ten #!$%@? wszystkich ludzi ( ͡°͜ʖ͡°)
@szzzzzz żartujesz? Latam praktycznie ciągle i nigdy się z tym nie spotkałam. Szczególnie, że chyba też chodzi o bezpieczeństwo. No nic.. daj znać jak wylądujesz, jak będzie bo teraz sama jestem ciekawa xd
@raz-dwa-trzyy: Tak! Lot opóźnił się o ~20 minut a że stwierdziłem że nie kalkuluje się placenie za konkretne siedzenie (patrząć na ceny ubera) to wylosowałem 10 rząd i było idealnie na styk. 1-2 rzędy dalej albo z 2 minuty więcej opóźnienia i byłoby pozamiatane.
No zaraz atomówki na oślep będą latali. Teraz jeszcze z wojskami Łukaszenki u bram. 5 minut i sami będziecie wciągnięci w kamasze jako kolejny kraj bałtycki. Podziękujcie Ukraińcom za "zastanawiający" rajd na Rosjan. To miał na celu właśnie, eskalować konflikt. #ukraina #polska #wojna
#ryanair #modlin
Zawsze otwierają drzwi tylnie i przednie, zawsze.
Nie ma opcji żebyś zdążył bagaż odebrać. Chyba że tylko z podręcznym.