Wpis z mikrobloga

@airstn: myślę że jak będzie więcej połączeń to ceny wcale nie spadną. póki co turystów jeszcze mało jest. w najbliższych tygodniach będzie więcej ludzi to i promow będzie więcej
  • Odpowiedz
@airstn: normalnie zaczyna się w połowie marca ale tegoroczna zima była paskudna i w marcu zimno było. rząd grecki ogłosił start sezonu z początkiem kwietnia ale w kwietniu mało ludzi było. jakoś dwa tygodnie temu pojawiły się większe ilości ludzi ale jeszcze na tyle mało że plaże puste w okolicy. teraz zaczynaja się upały także myślę że w uj ludzi będzie od przyszłego tygodnia
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@asdfghjkl no właśnie wtedy mam wpaść i szukałem sobie promu na Santorini, ale jak są tylko wodoloty i jeden w tygodniu zwykły, to chyba nic lepszego nie zjadę
  • Odpowiedz
@wonzki: Pochodź i popytaj po lokalnych sprzedawcach wycieczek o ceny - oni wszyscy sprzedają mniej więcej to samo (co najwyżej mogą mieć polskiego przedwodnika (lub nie) w ofercie). Przykładowo w zeszłym roku wodoloty w czerwcu na własną rękę były droższe niż wycieczka u touroperatora
  • Odpowiedz