Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@razor172: ja ograłem Firewatch ostatnio, odwlekałem to o tak dawna że już byłem pewien że to słaba gra, a jednak fajna :) ładnie się przy niej odprężyłem, fajna historia.
ładnie się przy niej odprężyłem

@annotate: Mi też się fajnie grało, ale przy końcu trochę się stresowałem bo nie wiedziałem co się "działo". Nie chcę spoilerów robić, jak op zagra to się przekona :P Końcówka była bardzo napięta :)

@razor172: ja gram w GRID. Też po pracy :) Fajna wyścigówka w stylu "arcade +": niby arcade ale trzeba się postarać, aby się nie odbijać za bardzo od ścian i innych
@razor172: ja to tam aktualnie nadrabiam trylogię Fable, której nigdy nie ograłem :D
Jedynka w wersji Anniversary skończona, rewelacyjnie się bawiłem przy niej. Ten remaster wygląda według mnie fenomenalnie ;)
Fable 2 też fajna, choć zauważyłem, że rozgrywka jest płynniejsza na series S anizeli na series X. Być może kwestia telewizora, bo S mam w jednym, X mam w drugim pokoju, ale jedynka śmigała równie płynnie na obu konsolkach.
@boguslaw-de-cubalibre: Tak chwilę pograłem i wyłączyłem, ale może warto wrócić. Tylko nie podoba mi się model jazdy i walka z przeciwnikami. Ostatnio grałem w RDR2 to w sumie jeśli chodzi o realistykę to każda gra przy tym słabo wypada.
@razor172: ja do jazdy się przyzwyczaiłem: nie ma jej za wiele, więc można to ignorować. Sama walka i strzelanie jest ok, niczym się nie wyróżnia i grunt to nie dać się otoczyć :) Najlepiej grać z kimś, bo samemu jest nudno. Poza tym, mam problem ze zrozumieniem co jest celem gry :) Trochę jakby autorzy też nie bardzo wiedzieli jak zakończyć historię bohaterów, którymi się gra :)