Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
Ten napis się pojawił dlatego, że nie mogłem Państwu mówić wszystkiego dlatego, że obserwują nas te gamonie politycy, którzy później wyciągają błędne wnioski, ale także obserwują doradcy tych wszystkich gamoni i w ten sposób uprzedzamy ich o naszych ruchach. W związku z tym pojawi się taki napis, ale tak samo teraz kiedy widzimy te wszystkie wydarzenia, ja w tych briefingach sztabowych, na Ukrainie, ja w tych briefingach sztabowych nie mogę wam wszystkiego powiedzieć i widzicie państwo, że te briefingi sztabowe są takie trochę dziwne, ja tu mówię o gęsiach, o tym, o tamtym, ktoś nawet z państwa powiedział ten briefing sztabowy... mówię wam o tym co się zdarzyło w Donbasie, ten briefing sztabowy taki jakiś dziwny. Tak, dlatego że musicie zrozumieć ja nie mogłem do tej pory jeszcze, nie osiągnęliśmy tego etapu w którym mogę wam wszystko powiedzieć, dlatego że oni obserwują, oglądają i potem wyciągają błędne wnioski. Czyli dochodzi do tak zwanego... gdyby wam powiedzieć, to oni mogli by zacząć robić rzeczy, które spowodowałyby, to że ten mechanizm, który wdrożyła w w całą tę sprawę nasza patronka, panienka, panna nemesis nazwijmy to w ten sposób, by nie zadziałał, ponieważ byśmy robili jej na przekór, okej, ponieważ jeśli ja bym powiedział, że będzie robione to, to oni by powiedzieliby słuchaj, że będzie robione to... innymi słowy to by było tak jakbyście grali w szachy, okej, czyli ja mówię: robię E2E4 i mówię: wie Pan z reguł na E2E4 odpowiada się E7E5 co może prowadzić do F2F4 i gambitu królewskiego, który prowadzi do bardzo ostrej gry, but really, tak, hehe i w ten sposób on tego wariantu nie gra albo gra, więc zachodzi tutaj bardzo dziwna sytuacja mianowicie tzw. to się nazywa paradoks predestynacji, to w naszej teorii nemesis w księdze IV wam więcej na ten temat opowiem, ale to jest troszeczkę tak jak macie... pamiętacie te scenę z Back to the Future, gdzie on widzi siebie na scenie i jak tam śpiewa i gra te rock’n’roll-e i teraz gdybyście go zabili na przykład, albo gdyby on się usuną tam, albo zemdlał, padł albo coś by mu się stało, to nie mógłby zrobić tych rzeczy, które doprowadziły go na tę scenę. Hehe to jest ge... fantastyczne, jest fantastyczne, tak uprawiamy politykę okej.

(M. Kolonko cytat "Ukraiński gambit declassified prezydencki briefing sztabowy [10:30] 03-04-2022)

#maxkolonko #kolonko #choroszcz
BestiazVadovitz - > Ten napis się pojawił dlatego, że nie mogłem Państwu mówić wszyst...

źródło: comment_1653252015KT46SBI2sGzPG3ZZChZf6o.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz