Aktywne Wpisy
bgjm +13
myszka231 +1
Jestem zmęczony i brakuje mi energii, a 8h snu mi nie wystarcza. Jak śpię bez budzika to 9-11h (rzadko bez budzika). Jak wstanę z łóżka to mam uczucie ciężkiej głowy, zwykle szybko mija.
Badania krwi wyszły w normie, kilka parametrów jest trochę poza granicą.
Czy z takim problemem można iść do neurologa? W sensie nie mam poważnej choroby, więc nie wiem co neurolog zrobi. Raz byłem z tym zmęczeniem u hematologa prywatnie
Badania krwi wyszły w normie, kilka parametrów jest trochę poza granicą.
Czy z takim problemem można iść do neurologa? W sensie nie mam poważnej choroby, więc nie wiem co neurolog zrobi. Raz byłem z tym zmęczeniem u hematologa prywatnie
#przegryw #blackpill #redpill
to nie jest tylko problem że nie lubię tych średnich dziewczyn
Komentarz usunięty przez autora
@BanbaBanba ale co niby
Jeżeli to nie bait i faktycznie tak jest jak mówisz to jesteś w zdecydowanej mniejszości. Nawet przeciętny chłop ma trudno na tinderze a co mówić brzydki.
Akurat na tinderze sprawa inaczej wygląda, większość ludzi daję polubienia więc tam sobie mogę przebierać w tych co mi się podobają, tym bardziej, że tam jedyne kryterium to wygląd. Na co dzień ktoś może od razu mi się pokazac od strony charakteru. Wiadomo że
No wiem, że sama nie przyjdzie i nie zapuka do drzwi. Używałem tindera i facebook randki bez rezultatów. Byłem też na grupach na fb do poznawania i tak samo. W tej chwili nie szukam nigdzie.
@DzDzDzDz: że niby 170cm to mało? Po prostu szukasz dziewczyn, którym odpowiada taki wzrost (często będą to niższe dziewczyny a jest masa dziewczyn <170 cm). Ja sama wolę wyższych ode mnie chłopaków.
@CalderX: jak przeszkadza to nie czytaj