Wpis z mikrobloga

Tak czytam tagi i nie do końca was rozumiem, ja nie grzeszę urodą i co prawda wolałabym kogoś przystojnego (to chyba normalne) to nie przeszkadza mi jak ktoś jest brzydki jeśli jest spoko. Kiedyś jakiś nieśmiały chłopak (był średni a nawet gorzej z wyglądu) mnie zagadał i uważałam to za urocze i spotykaliśmy się przez pewien czas. Może macie za duże wymagania, a to gdy mówicie, że "żadna" was nie chce to oznacza "żadna 10/10 seksbomba"? Zresztą znam to ze szkoły że chłopcy się uganiają za tymi najładniejszymi i skąpo ubranymi a na te średnie czy brzydkie nie zwracają uwagi.
#przegryw #blackpill #redpill
  • 15
@Nieironiczny: Ale dziewczyny szczególnie takie średnie jak ja rzadko kiedy zagadują chłopaków. Nawet ładne same nie podbijają i nie będą zagadywać. Jak ktoś mnie zagada to jestem chętna poznać i pogadać o ile nie jest niezręcznie i to nie ważne czy chad czy nie. Ja sama za nic bym nie podeszła do kogoś bo bym się spaliła ze wstydu tym bardziej że mało jaka dziewczyna tak robi

@BanbaBanba ale co niby
@Vidella

Tak czytam tagi i nie do końca was rozumiem, ja nie grzeszę urodą i co prawda wolałabym kogoś przystojnego (to chyba normalne) to nie przeszkadza mi jak ktoś jest brzydki jeśli jest spoko.

Jeżeli to nie bait i faktycznie tak jest jak mówisz to jesteś w zdecydowanej mniejszości. Nawet przeciętny chłop ma trudno na tinderze a co mówić brzydki.

Może macie za duże wymagania, a to gdy mówicie, że "żadna" was
@ToKontoNieIstnieje:

Jeżeli to nie bait i faktycznie tak jest jak mówisz to jesteś w zdecydowanej mniejszości. Nawet przeciętny chłop ma trudno na tinderze a co mówić brzydki.

Akurat na tinderze sprawa inaczej wygląda, większość ludzi daję polubienia więc tam sobie mogę przebierać w tych co mi się podobają, tym bardziej, że tam jedyne kryterium to wygląd. Na co dzień ktoś może od razu mi się pokazac od strony charakteru. Wiadomo że
@Vidella

A gdzie i jak szukasz? Dziewczyna nie spadnie z nieba.

No wiem, że sama nie przyjdzie i nie zapuka do drzwi. Używałem tindera i facebook randki bez rezultatów. Byłem też na grupach na fb do poznawania i tak samo. W tej chwili nie szukam nigdzie.