Wpis z mikrobloga

wszyscy krytykują Karo, ale tak na prawdę Kacper to chyba największy przegryw na ten moment, zarówno z Karo jak i nawet z Wiki mógł zagrać utworzenie pięknej romantycznej relacji z jakimiś drobnymi problemami, taką parę na wzór Jay i Żmijki i dojść tak do finału, a teraz jeżeli padłoby pytanie o pary, gdzie są najsłabsze relacje to on jest bardzo zagrożony...widać, że nie jest takim graczem za jakiego się uważa...
#hotelparadise
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moje12323: ale to chyba dobrze że im kitu nie wciska i nie ciągnie tych relacji na siłę byle by wygrać? Tak jak to robił Krystian z HP3? Gracz z niego żaden ale trzeba mu oddać że chociaż uczciwie powiedział że nic nie ma do żadnej.
  • Odpowiedz
@Lolek1011: achhh przypomniałam sobie jego spojrzenie na cycatą Justynkę. Ale liczyl sie fejmmmm i parcie na swój biznes. Droga od Włoskiego kucharza, po Polskiego Kosmetologa... czekam na biografię, Ferratttttiiiii cały ja
  • Odpowiedz
@Lolek1011: zachowywał się c-----o i to nie podlega żadnym dyskusjom. Zero taktu, wyczucia momentu, mam wrażenie jakby sprawiało mu chorą satysfakcję pastwienie się nad wielbicielkami jego urody. Te teksty do Karoliny typu "nigdy nie byłaś w moim typie" albo "przecież jestem graczem" były tak żenujące że nawet mnie przyprawiały o ciarki wstydu.
Oczywiście w pełni rozumiem, że nikomu nic nie obiecywał, nie składał deklaracji itp. Ale pomiędzy jednym a drugim
  • Odpowiedz
@Moje12323: jak dla mnie obydwoje są siebie warci,ani mi ich żal ani ich nie mam już checi oceniać,
różnica między nimi -graczami '' jedynie taka że naiwna zakochana w sobie Srolcia potrzebuje na cito terapi,może uda jej sie pozbyć żenady po tym co odstawiała
a Kapslowi życzę żeby na swojej drodze życia spotkał ludzi tak samo dwulicowych z sercem niczym głaz jak on sam
  • Odpowiedz