Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
jak rządzą osoby jak Fabienne z Pulp Fiction ze słynnym zegarkiem od ojca Butcha pozostawionym w jego domku z ganksterami.. to co się dziwisz..( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@bartton: Pułtusk ma tylko 20 000 mieszkańców i to małe miasto tak nam inflację wyje##bało? niesamowite...
@bylem_zielonko: Pułtuska do Pułtuska i wychodzi pic rel
@Perun_93: nope, żydomasoni na spółkę z kosmitami i jaszczuroludźmi
powiedz k---a, że zabralaś zegarek!
@Perun_93: to jest diabeł na miarę naszych możliwości
@Thome: jest moja prawda, pana prawda i prawda rządu (zwana też g---o prawdą)
aktualnym politykom wyszło żeby np najbiedniejsi emeryci ucierpieli jednak nie najbardziej. ciężko tego nie zrozumieć.