Aktywne Wpisy
Gours +41
Ale ten Rożek to jest też pet - nie dziwne, że gość jest w Kanale Zero. Za czasów PiS gość w ogóle nie wchodził w politykę, jak Mazurek wygadywał bzdury o klimacie to też siedział cicho, ale jak trzeba zaatakować rząd, to jest na posterunku xD Typ zrobił teraz film oparty na własnych wyobrażeniach i urojeniach, bo „może tak być i lepiej być przezornym” xD
Jak ja gardzę tymi wszystkimi kryptopisowcami. Nagle
Jak ja gardzę tymi wszystkimi kryptopisowcami. Nagle
Jakie możecie polecić gry na PC ale takie naprawdę klimatyczne i wciągające? Próbowałem grać w gry z 2015-2024r ale to straszne ścieki są xD
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Źle sie tu biega, beznadziejnie wspina, klimatu tego miejsca nie łapie i jeszcze wszędzie są te upierdliwe mobki którą przez 80% walki są poza zasięgiem, gdy walczysz z nimi na nierównym terenie.
Do tej pory zrobiłem 60% miejsca i nawet nie czaje o co w tym miejscu właściwie chodzi, puzzle są często kompletnie nieintuicyjne a ten tryb dnia/nocy tylko wszystko komplikuje nieznośnie.
Mam wrażenie jakby początkowo klimat tego miejsca miał być bardzo nostalgiczny, ale późniejsze rozwiązania, sposób w jaki się to miejsce eksploruje i te irytujące mobki, oraz przekombinowane puzzle, wreszcie wystrój, flora.. Nie pomogly zbudować takiego nostalgicznego klimatu. Przynajmniej ja tak to widze.
#genshinimpact
Niektórzy narzekają na Chasm troche, a mi Chasm podobał sie na 100%.
Jak się tak zastanowić, to chyba wszystkie tereny mi się podobają. Trudno mi wskazać jakiś "najgorszy". Za to najlepszy na zawsze zostanie mondstadt, sielankowe życie, zielono, ślicznie, casualowo, w sam raz na relaksujący spacerek.
W Liyue dominuje brąz, on też nie jest drażniący, w inny sposób ale też jest dość spokojny.
W Inazumie dominuje fiolet, do tego jest mało rozległych lokacji, ciągle coś przysłania horyzont..
Nie narzekam na Inazume całościowo, fajnie sie tam
No i ten element dzień/noc strasznie przekombinowany, mimo, że zamysł fajny, ale logika, że pewne elementy widać tylko w