Wpis z mikrobloga

@haosek: Często można zauważyć że ci którzy za dzieciaka nic nie trenowali to sa totalnymi drzewami w życiu dorosłym. Jak oglądałem walke nitro to mi się przypomniało a 9 miesięcy to jest sporo czasu jak na freakowe gale
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: Co nie wychodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę nieudana szpilka, w moją stronę. Nie ma co dyskutować, skoro uciekasz do głupich tekscików zamiast podyskutować xD. Kończę i nie wracam do Ciebie już w tym wątku. Miłego dnia, mimo wszystko - wszystkiego dobrego.
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: Trenuje już tylko dla siebie: Mauy Thai, starty zakończyłem w 2013 r. xD Rzeczywiście, nie miałem żadnych spektakularnych sukcesów, nie ma to jednak znaczenia w tej rozmowie. Nie wiem czemu próbujesz mnie obrazić? Dla mnie sport to była fajna zabawa, a możliwość występowania nawet amatorsko - fajną możliwością sprawdzenia się.

@AdamKarolczak02137: Ja nie wierze, że xayoo trenował tylko od lutego i nie jest to próba wybielania Nitro, Nitro się
@haosek: Nie próbuję cię obrazić. Piszesz, że masz doświadczenie i wiesz, że w 9 miesięcy nie jest się w stanie dobrze przygotować. W 9 MIESIĘCY PO 10 TRENINGÓW W TYGODNIU!

Więc ja piszę, że twoje wnioski poparte doświadczeniem wskazują na to, że ci słabo idzie ten sport. I że ja po swoich doświadczeniach (gdzie trening jest 2, max. 3 razy w tygodniu) po 9 miesiącach byłem gotów by nastukać takich 3
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL:
( ) Dobra odróżnimy dwie rzeczy. Też jestem zdania, że Nitro zaprezentował się słabo i mógł się nauczyć więcej przez 9 miesięcy. Z tym jesteśmy zgodni.

Nie zgadzam się jednak z tym, że przez 9 miesięcy ludzie mogą się chu.. wie czego nauczyć i skutecznie wnieść to do klatki. Przykład xayoo, nie wierzę, że ćwiczył od lutego, bo przez 3 miesiące nie jesteś w stanie
@haosek:
xDDD no ale nitro sie bije gorzej od #!$%@? zula. Mysle, ze jakies 85% chlopow (bez jakichs powazniejszych urazow) w Polsce w wieku 16-50, by go bezproblemowo #!$%@?, a tez i wiekszosc dziewczyn bijacych sie na fejmie.
Przeciez po nim widac brak psychy, myslenia, formy, czegokolwiek. Ja jestem pacyfista, z 3 razy sie bilem w doroslym zyciu, a bym chlopa szybciej od ksaja skonczyl.
O ksajo to nie mamy co