Aktywne Wpisy
Hatsune_Kitku +448
co do #!$%@? #seriale
p3oo1 +1006
Dokładnie miesiąc temu zacząłem robić copy trading na Binance. Obiecałem zawołać wszystkich pulsujących. Mam nadzieję że uda mi się zawołać każdego :)
Podsumowanie +skrin z giełdy:
Wpłacone: 101$
Chińczyk w miesiąc zarobił: 89$
Po odjęciu prowizji giełdy i jego zysku mam na portfelu 170-180$ czyli +70-80%
Trzymam kolejny miesiąc. Kto zainteresowany - plusowac.
#kryptowaluty
Podsumowanie +skrin z giełdy:
Wpłacone: 101$
Chińczyk w miesiąc zarobił: 89$
Po odjęciu prowizji giełdy i jego zysku mam na portfelu 170-180$ czyli +70-80%
Trzymam kolejny miesiąc. Kto zainteresowany - plusowac.
#kryptowaluty
jeden zawodowiec trenuje 10 lat dostaje w #!$%@? od trenującego 1.5 roku aktora XDDD
drugi kozak ale tylko sprzed komputera psycha siada widać było juz jak wchodził ze to #!$%@? XDDD
SZKALUJESZ #!$%@?=PLUSUJESZ
#famemma
Najlepiej to co
@haosek: Współczuję, że ci nie wychodzi XD Jakoś ja mam inne spostrzeżenia.
@AdamKarolczak02137: Ja nie wierze, że xayoo trenował tylko od lutego i nie jest to próba wybielania Nitro, Nitro się
Więc ja piszę, że twoje wnioski poparte doświadczeniem wskazują na to, że ci słabo idzie ten sport. I że ja po swoich doświadczeniach (gdzie trening jest 2, max. 3 razy w tygodniu) po 9 miesiącach byłem gotów by nastukać takich 3
(✌ ゚ ∀ ゚)☞ Dobra odróżnimy dwie rzeczy. Też jestem zdania, że Nitro zaprezentował się słabo i mógł się nauczyć więcej przez 9 miesięcy. Z tym jesteśmy zgodni.
Nie zgadzam się jednak z tym, że przez 9 miesięcy ludzie mogą się chu.. wie czego nauczyć i skutecznie wnieść to do klatki. Przykład xayoo, nie wierzę, że ćwiczył od lutego, bo przez 3 miesiące nie jesteś w stanie
xDDD no ale nitro sie bije gorzej od #!$%@? zula. Mysle, ze jakies 85% chlopow (bez jakichs powazniejszych urazow) w Polsce w wieku 16-50, by go bezproblemowo #!$%@?, a tez i wiekszosc dziewczyn bijacych sie na fejmie.
Przeciez po nim widac brak psychy, myslenia, formy, czegokolwiek. Ja jestem pacyfista, z 3 razy sie bilem w doroslym zyciu, a bym chlopa szybciej od ksaja skonczyl.
O ksajo to nie mamy co
@Coaahsha: nawet w dyscyplinie ktorej jakosc moze ocenic tylko sandra
( ͡° ͜ʖ ͡°)