Wpis z mikrobloga

Czemu poseł Michał Urbaniak mówi o bezpieczeństwie na polskich ulicach i podaje jakieś przykłady z Ukraińcami i obcokrajowcami? Czy to kolejne szczucie Konfederacji na tych ludzi, czy po prostu w ostatnich dniach Polacy nie popełniają przestepstw?

OBCOKRAJOWCY WSZYSTKIEMU WINNI!!! Gdyby Polska była w 100% narodowa, to nic złego by się nie działo, moglibyśmy zlikwidować policję. Mówię wam!

Neobychno - Czemu poseł Michał Urbaniak mówi o bezpieczeństwie na polskich ulicach i ...

źródło: comment_1652449185wymSu65c3xppfSL2uvUHwa.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@Neobychno: Ja sie zgadzam z JE Michałem. Osobiście w życiu zostałem pobity pare razy, za każdym razem przez patriotów narodowców z bluzą polski walczącej, a więc powinniśmy poważnie sie zająć narodowcami w tym kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak poza tym to najlepiej zamknijmy wszystkich prewencyjnie w więzieniach, zabrońmy wszystkiego, wtedy nie będzie przestępstw i wszyscy będą szczęśliwi.

• Odpowiedz
  • 5
@Neobychno Wy lewaki robicie już z Ukraińców kolejnych żydów. Jprdl. Już wam tak odpie...a, że już macie problem, że ktoś podaje Ukraińca za przykład. Wiecznie #!$%@? macie jakiś problem.
  • Odpowiedz