Aktywne Wpisy

Zoej +16
Ta ośmioletnia dziewczynka którą widzicie na tym zdjęciu została brutalnie rozstrzelana przez przedstawicieli syjonistycznego reżimu na oczach jej rodziców. Ile jeszcze świat musi zobaczyć martwych dzieci, żeby przestać tolerować apartheid i holokaust jaki ma obecnie miejsce w strefie Gazy. Ile jeszcze razy będziemy świadkami scen, gdzie izraelski rambo strzela do Bogu ducha winnych dzieci. Zadajcie sobie pytanie, kto tutaj jest tą "cywilizowaną" stroną. #izrael #palestyna #wojna

smutny_login +8
1. 32lvl
2. 25k miesięcznie dochodu
3. 1,88m
4. po studiach jednolitych magisterskich
5. zero długów, oszczędności na poziomie 750k
pytanie -> dlaczego mam depresję skoro powinienem wygrywać w życie i żyć bez cienia wstydu za siebie, że moje życie wygląda tak jak wygląda?
koledzy ze studiów żonaci, drugie lub trzecie dziecko w drodze, któraś nieruchomość na własność - ja natomiast nawet nie mam się do kogo odezwać, i gdyby nie wykop
2. 25k miesięcznie dochodu
3. 1,88m
4. po studiach jednolitych magisterskich
5. zero długów, oszczędności na poziomie 750k
pytanie -> dlaczego mam depresję skoro powinienem wygrywać w życie i żyć bez cienia wstydu za siebie, że moje życie wygląda tak jak wygląda?
koledzy ze studiów żonaci, drugie lub trzecie dziecko w drodze, któraś nieruchomość na własność - ja natomiast nawet nie mam się do kogo odezwać, i gdyby nie wykop

Bk
#famemma
Bo te drugie ma realny wpływ na zmianę zachowania tych dzieci w danych sytuacjach. Wyzywać się i przeklinać i tak będą, tego nie zmienisz.
Ja to mam w to wbite I'm większa trzoda tym lepiej, śmiać mi się chce tylko z hipokryzji obrońców moralności w internecie
No nie o to chodzi, przed tą modą na nazywanie każdego kto powie dzień dobry policjantowi 60tką lub konfidentem takich zachowań nie było - teraz są i można to jeszcze w jakiś sposób ukrócić bo to nowa moda. To specyficzne zachowanie. Przeklinania, wyzywania nie zniwelujesz tak łatwo bo to istnieje od zawsze i nic nie zmieni w tym aspekcie jakaś gala frikfajtowa.
Jak scamerzy będą wiedzieli, że coraz więcej osób
Komentarz usunięty przez autora