Za tydzień wielkie #decyzje Jak sądzicie, które pary powiedzą sobie #tak ❓ Ja obstawiam, że w tej edycji wszyscy biorący udział w eksperymencie będą za tym aby pozostać w małżeństwie, przy czym po wygaszeniu kamer żadnej parze nie uda się dojść do porozumienia i finalnie wszystkie się rozstaną. Nie wykluczam nawet roszady typu Pyśka z Piotrem (w końcu Ona lubi postawnych brunetow, pytanie czy Ona wpadłaby Mu w oko…) czy Aga z Adamem (Ona potrzebuje mieć męża, On zone, Ona gotowa na wyprowadzkę od razu, On romantyk śniadanie do lozka - mogłoby wypalić).
Keczupy nie przetrwają, bo od początku ich związek jest typowo zadaniowy, żadnej chemii, żadnej iskry, tylko siostra, rosol, spotkania towarzyskie i sprzątanie. To nie ma prawa się udać. Dorota i Piotr maja inne oczekiwania, Piotr będzie Ja cisnął, Ona jeszcze chwile spróbuje się nagiąć do Jego zasad No ale ile można? Myśle, ze to Ona zakończy relacje. Pysce i Adamowi nie wyjdzie głównie przez brak porozumienia w kwestii wspólnego zamieszkania i już na tym etapie ich drogi się rozejdą.
@Kobieteria: Myślę, że „tak” powiedzą sobie Bulionerzy i Pyśka z Kamieniarzem, przy czym już wiadomo, że w pierwszym przypadku związek nie przetrwa (Ziemniak ma nową kobietę).
Dorotka IMO nie da szansy odpychającemu wykopkowi przegrywowi konfederacie.
@Kobieteria: Wierzę, że Dorota powie nie i chciałabym, żeby Pioter odwalił wtedy coś kridżowego na sam koniec :) Pyśka też chyba powie nie. Bulionerzy raczej tak i rozejdą się w bólach Bulionetki (będzie narzekac na tym spotkaniu po miesiącu).
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
Ja obstawiam, że w tej edycji wszyscy biorący udział w eksperymencie będą za tym aby pozostać w małżeństwie, przy czym po wygaszeniu kamer żadnej parze nie uda się dojść do porozumienia i finalnie wszystkie się rozstaną. Nie wykluczam nawet roszady typu Pyśka z Piotrem (w końcu Ona lubi postawnych brunetow, pytanie czy Ona wpadłaby Mu w oko…) czy Aga z Adamem (Ona potrzebuje mieć męża, On zone, Ona gotowa na wyprowadzkę od razu, On romantyk śniadanie do lozka - mogłoby wypalić).
Keczupy nie przetrwają, bo od początku ich związek jest typowo zadaniowy, żadnej chemii, żadnej iskry, tylko siostra, rosol, spotkania towarzyskie i sprzątanie. To nie ma prawa się udać.
Dorota i Piotr maja inne oczekiwania, Piotr będzie Ja cisnął, Ona jeszcze chwile spróbuje się nagiąć do Jego zasad No ale ile można? Myśle, ze to Ona zakończy relacje.
Pysce i Adamowi nie wyjdzie głównie przez brak porozumienia w kwestii wspólnego zamieszkania i już na tym etapie ich drogi się rozejdą.
A Wy jak myślicie? Jak to będzie?
#slubodpierwszegowejrzenia
Dorotka IMO nie da szansy odpychającemu wykopkowi przegrywowi konfederacie.
Pyśka też chyba powie nie. Bulionerzy raczej tak i rozejdą się w bólach Bulionetki (będzie narzekac na tym spotkaniu po miesiącu).