Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +85
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Aokx +207
#inflacja #jedzenie
Bo z kurki na wolnym wybiegu, gwarantuje Ci ze byś w smaku nie poznał...
Żeby kupic dobre produkty i zrobić taką kanapkę, spędziłbym więcej czasu i pieniędzy, ale 9zl fk jest gruba przesada.
Bo z kurki na wolnym wybiegu, gwarantuje Ci ze byś w smaku nie poznał...
Żeby kupic dobre produkty i zrobić taką kanapkę, spędziłbym więcej czasu i pieniędzy, ale 9zl fk jest gruba przesada.
@Issac: W kontekście dobrego jaja to ja odpowiadałem. A dlaczego? Bo byłem przekonany że są tam jaja z proszku. Serio raz będąc bardzo głodnym kupiłem taką kanapkę gdzieś
@Gacrux: Za wszystkich nie mogę pisać ale ja to lubię w domu :) wiem, nie każdy lubi, nie każdy może…..
Nawet energię złe policzyłeś bo to jest bliżej 0,15.
Plaster bekonu 1,5? To chyba ze świni Serrano.
Spokojnie wszystkie twoje wyliczenia można podzielić na 2, jak nie wiecej
Komentarz usunięty przez autora
@Issac: Być może. Ale jeśli podali mi zepsute to tym gorzej dla nich :) w każdym razie mam takie podejście ze wolałbym jeść ze śmietnika niż z McDonalda. Niemniej innym nie bronię.
I pomijając to, to pamiętam jak te kanapki były po chyba 5,50, więc podrożał o dobre 75%, i mam wątpliwości czy to przez drastycznie lepszą jakość samego jedzenia