Wpis z mikrobloga

@clas: czym jest dla Ciebie dobre jajko ? XD

Bo z kurki na wolnym wybiegu, gwarantuje Ci ze byś w smaku nie poznał...
Żeby kupic dobre produkty i zrobić taką kanapkę, spędziłbym więcej czasu i pieniędzy, ale 9zl fk jest gruba przesada.

@Issac: W kontekście dobrego jaja to ja odpowiadałem. A dlaczego? Bo byłem przekonany że są tam jaja z proszku. Serio raz będąc bardzo głodnym kupiłem taką kanapkę gdzieś
@clas: Dzień dobry, gdzie i co szanujący się człowiek jada?

@Gacrux: Za wszystkich nie mogę pisać ale ja to lubię w domu :) wiem, nie każdy lubi, nie każdy może…..
@YoureGoingDown: czemu jak liczysz to wszystko jest „dobre”? Myślisz ze mcd kupuje jajka za 1zl z chowu ekologicznego czy ściółkowego? Bułka 50gr a nie 2zl.
Nawet energię złe policzyłeś bo to jest bliżej 0,15.
Plaster bekonu 1,5? To chyba ze świni Serrano.
Spokojnie wszystkie twoje wyliczenia można podzielić na 2, jak nie wiecej
@Gacrux: Moje śniadanie z dziś, domowy chleb (różowa piecze), masło (sklepowe) baleron (sam robię, szynkowar to mistrzostwo!). Odrobina szczypiorku z parapetu i kiszona papryka.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@clas: nie czuje różnicy od jajka 3PL do 0PL, oraz kurki sąsiada... ani tym w MCD, więc może trafiło Ci się zepsute.
@clas: nie czuje różnicy od jajka 3PL do 0PL, oraz kurki sąsiada... ani tym w MCD, więc może trafiło Ci się zepsute.

@Issac: Być może. Ale jeśli podali mi zepsute to tym gorzej dla nich :) w każdym razie mam takie podejście ze wolałbym jeść ze śmietnika niż z McDonalda. Niemniej innym nie bronię.