Wpis z mikrobloga

Gdyby komuś nie pykły #inwestycje w #gielda i jakieś #kryptowaluty lub nie stać go na #nieruchomosci to może skusi się na laleczkę #fiat #126p BIS ( ͜͡ʖ ͡€)
Autko zrobione bardzo staranie, żadna tam budżetowa ściema.
https://www.olx.pl/d/oferta/fiat-126-bis-1990-po-renowacji-CID5-IDP5xUo.html

#inwestycjawsiebiebyzarabiacmiliony #radom #motoryzacja #samochody #sprzedam
widmo82 - Gdyby komuś nie pykły #inwestycje w #gielda i jakieś #kryptowaluty lub nie ...

źródło: comment_16521223552fw9S3nKnxDhkMbMYaNC4s.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
@widmo82: Oczywiście ze tak, nie przeczę, ale wydałabym 200k na stare porshe 911, ale 20k na malucha bym żałował. Tak jak mówię, życzę szczerze powodzenia. Pewnie nawet nie wypada komentować ceny, po prostu zrobiła na mnie piorunujące wrażenie. Za moich czasów nowego z salonu rodzice odbierali chyba za 12k :)
  • Odpowiedz
@widmo82: Jak miałem 10 lat to tak sobie marzyłem o takim maluchu bis ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale na pierwsze 4 koła wszedł seicento 1.1 chodź wolałem cinqucento sporting ale i tak byłem zadowolony
@zenon_z_chorzowa1: Człowieku to jest auto za dwie wypłaty
  • Odpowiedz
@widmo82: Z tyłu ja, brat, kuzyn, ojciec za kółkiem, matka obok. Nie wiem jak to możliwe, ale z Katowic nad morze dojechaliśmy takim czymś i nawet nie czułem, że miejsca mało. Chyba 1988, ale nie pamietam dokładnie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@widmo82: bis ciężki temat w naprawach. Problem z częściami. Znajomemu pękł blok silnika w 2016 po dziś dzień nie może dorwać innego bloku silnika. Co do ceny. Rozumiem, że auto rzadkie ale cena przesada. Kumpel swoje pierwsze auto jakim jest bis kupił w 2011 za całe 800 zł. Mimo iż to unikat to cholerni problematyczny. 10 000 na moje oko na dziś dzień uczciwa cena.
  • Odpowiedz