Aktywne Wpisy
Pust3lnick +11
Cześć. Jako że od ponad 10 lat mam prawo jazdy B i zawsze chciałem spróbować swoich sił na motocyklu postanowiłem zakupić sobie 125 żeby spełnić wreszcie swoje małe marzenie. Jest tylko jeden problem - na żadnym motorze nigdy nie jeździłem, wiem tylko jak się tym jeździ w teorii z internetu, ale praktycznie nie mam ani minuty doświadczenia, a gdybym tą 125 zakupił, to miałbym ponad 40 km drogi powrotnej do pokonania nim
mleko23 +760
Bardzo pilnie potrzebuje kogos kto zechce odegrac scene bycia mojej narzeczonej na imprezie rodzinnej 26 maja. Jedynie czego oczekuje to kultury, obsługi noża i widelca i komplementy ciotkom. Ok. 4 godziny to zajmie i konczymy nasz zwiazek. Wiek 25 do 40. Bardzo by bylo dobrze gdyby cos wiedziala o samolotach bo chcial bym ja przedstawic jako stewardessa ktorej nigdy nie ma w domu a pozniej zginie. Ktos mi
pomoze???
pomoze???
Plan na słoneczny weekend w Polsce: "Zgadam się z kolegami i zrobimy grilla na działce pod miastem"
Plan na słoneczny weekend w USA: "Zgadam się z kolegami i zrobimy sobie spot swoich Ferrari, McLarenów i Porsche a później wezmę swój samolot i polatam dookoła LA o zachodzie słońca z dziewczyną"
#studbaza #pracbaza #przemyslenia #przegryw #wygryw
@Bejro: ??? I każdy tak w hameryce żyje?
@Levander: XD Byłeś gdzieś dalej niż w LA? Tam masz miejsca gdzie poziom życia jest gorszy niż na Podkarpaciu. Europa ma o wiele wyższy standard życia niż USA.
@Bejro: 2/10