Aktywne Wpisy

Koziom +51
Generalnie też macie wrażenie, że ten rząd się pogubił i panuje chaos informacyjny?
#powodz
#powodz

drivex +31
#powodz
czy to normalne ze cywile ratują miasto? gdzie ten p--------y rudy, gdzie dyspozycje, gdzie jest straż, policja, wojsko z pólnocy polski gdzie jest susza
ja p------e, wał umacniają cywile
rudy
czy to normalne ze cywile ratują miasto? gdzie ten p--------y rudy, gdzie dyspozycje, gdzie jest straż, policja, wojsko z pólnocy polski gdzie jest susza
ja p------e, wał umacniają cywile
rudy

Aktualnie jest wylew wpisów jak ludzie kisną z tych 'patriotów' co Ukraińców nie lubią i tak jak należę do grupy AntyUkry, bo mieszkałam w sąsiedztwie ukraińców wiele lat, za czasów studiów wynajmowałam pokój obok ukraińców oraz mojego wujka jakaś banda 3 ukraińców dotkliwie pobiła i okradła, przez co zostali deportowani. Ja po prostu wiem jaką mentalność ma ten 'naród' i pewnie moja pogarda dla nich jest tym samym co Anglicy myslą o polakach na wyspach. Trudno.
Mając 'rozsądne' w moim mniemaniu argumenty by czuć niechęć do danej nacji jestem w tej samej grupie co ruskie onuce, no ale trudno, żyćko. (・へ・)
Po co to piszę? Nie wiem, nudzi mi się ( ͡° ͜ʖ ͡°) #ukraina #przemyslenia #gownowpis
źródło: comment_1651952886DnbuW6EfUZWSIx5gk9azqY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Poza tym wydaje mi sie że wśród ludzi skłonnych do pracy na emigracji dużą część stanowią osoby konfliktowe, nierzadko patologiczne.
Zupełnie jak ich wujkowie i ciotki, na których tyle tutaj narzekają xD
@Victim: Ciekawe, a czy to nie twój wpis przypadkiem?
https://www.wykop.pl/wpis/63257063/wlasnie-wrocilam-z-randki-z-obcokrajowcem-bylo-cal/
"#sekszukraincem"
A może ty jesteś anty bo ci jakiś dał kosza i uciekł do siebie?
źródło: comment_165195562441ryOwXvsGmsUi4K77S5w8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu