Aktywne Wpisy
onaxx +2
Pokłóciłam się z facetem. Dzisiaj był u mnie i o 19 i powiedział że jest impreza i jedziemy. Ja nie miałam ochoty ale ok. Jade ale jeśli mnie odwiezie i przywiezie później do domu. Już oczywiście obraza majestatu. I że pojedziemy na dwa auta bo on będzie pił i zostawi tam auto a ja sobie wrócę sama swoim. Jesteśmy razem prawie 2 lata i nigdy nie było sytuacji że idziemy na imprezę
Hejtel +80
#famemma największe i najbardziej dziwne info to że Ulfik niski grubasek jest z Wixą xD przecież w warunkach normalnego życia to by się nie wydarzyło, ona by ma niego nigdy nie spojrzała.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mój pies (samiec) się coraz bardziej starzeje, ostatnio doszło podsikiwanie się, na tyle mocne, że zacząłem kupować pieluchy (z trixie jak na załączonym obrazku).
Najtaniej znalazłem je na allegro (12 sztuk - 29.99 zł). Konkurencja nie wiele tańsza, a z tych Trixie jesteśmy zadowoleni, więc postanowiłem na razie nie eksperymentować. Jeszcze za nim mocniej się podsikiwał, zakładałem mu majtki, też z Trixie, z wymienialnymi wkładami, ale teraz niestety już całe przemakają.
I tutaj pytanie, macie jakieś rady które pozwolą nie zrujnować się finansowo tymi pieluchami? Np. jakieś pieluchy wielokrotnego użytku które sprawdziliście i jesteście w stanie polecić?
#kiciochpyta
#psy
@mikaliq: Przyznam szczerze, nie wiedziałem, że to się nazywa pampas xd
Ale właśnie między innymi majtki z Trixie o których pisałem wyskakują, kiedy wyszuka się pampas dla psa.
Stąd pytanie do ludzi którzy mieli już taka sytuację i mogą coś konkretnego polecić.