@Jendrej: Śmiechy chichy ale ponoć tam są szkoły które wymagają od uczniów których kolor włosów jest inny niż czarny aby się na czarno farbowali bo wszyscy mają być tacy sami jak te cegły w murze. ( ͡°ʖ̯͡°)
@KaloszSzatana: Nie na darmo się mówi w Japonii, że ,,Gwóźdź który odstaje, trzeba przybić". To bardzo kolektywny naród. I za to też ich szanuję.
@Jendrej Jak ktoś chce sobie pozwolić na takie ekstrawagancje to może w weekend się ubrać w kolorową perukę. Na co dzień w Japonii ludzie raczej nie farbują włosów na inny kolor niż brąz lub podobne. To nie Zachód gdzie się ceni wyjątkowość.
@Xing77: to jest jej N A T U R A L N Y kolor, czego nie rozumiesz @KaloszSzatana: podobno teraz starają się rezygnować z tych durnych zasad na szczęście
@Xing77: czy ty próbujesz powiedzieć, że japończycy w prawdziwym życiu nie mają takich kolorowych włosów naturalnie jak w anime? większej bzdury w życiu nie słyszałem!
#chwalesie #noworodek Mirik i mirabelki pijcie ze mną kompot mamy nowego #niebieskipasek niestety mały miał problemy z oddychaniem i trafił na neonatologie trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
Nooo tak prawie, bo w japońskich szkołach nie można mieć farbowanych włosów xD.
@Jendrej Jak ktoś chce sobie pozwolić na takie ekstrawagancje to może w weekend się ubrać w kolorową perukę. Na co dzień w Japonii ludzie raczej nie farbują włosów na inny kolor niż brąz lub podobne. To nie Zachód gdzie się ceni wyjątkowość.
@KaloszSzatana: podobno teraz starają się rezygnować z tych durnych zasad na szczęście
A czego nie rozumiesz w słowie ,,prawie"?
Czytałem o tym, ale to się nie stanie, bo Japonia nie jest tak skłonna do zmian.
@Xing77: czy ty próbujesz powiedzieć, że japończycy w prawdziwym życiu nie mają takich kolorowych włosów naturalnie jak w anime? większej bzdury w życiu nie słyszałem!
Zdarzają się Japończycy co mają rude bądź brązowe włosy, ale to mniejszość.
Nie wiem czy Twój sarkazm był zamierzony czy nie, ale zejdź proszę na Ziemię. Japonia to nie anime.