Wpis z mikrobloga

@smialson: Nitro to taki typowy bully z internetu, póki płynie na fali i ma za sobą ludzi, to kozak, jak sytuacja się staje trochę nie po jego myśli, to zaczyna gubić grunt. xD
  • Odpowiedz
@smialson: Zaraz zaraz. Gość pierw coś tam #!$%@? o zasadach i że starego mu pomówiono, a sam to robi i grozi że popsika kogoś gazem za to że kogoś obraził XD? Osoby które piszą "wujaaa" i mu liżą dupę np taki @Davcio_to_ziomal czy @Archeros którzy twardo od paru dni pod każdym postem robią fikołki i go bronią to są intelektualnie ograniczeni. Gość robi z siebie totalnego kozaka i
  • Odpowiedz
Nie, bo on nigdy nie pomawiał nikogo w tak obrzydliwy sposób, rodziców tym bardziej. Po raz kolejny ty zrobiłeś mega fikolek porównując satyryczne punche do poważnych pomówień. Jak nie dostrzegasz gdzie jest granica, to tylko i wyłącznie twój problem i twojego spaczonego poglądu na świat.
  • Odpowiedz
No i o takich fikołach fanów mlekozyniaka mówiłem XD Życzenie śmierci. wyzywanie od #!$%@?, mówienie żeby Ci rodzice zdechli to wszystko satyra i po co się spinacie? Dystansu nie macie?....Cooo powiedziałeś że mój tato jest ruskiem?!
  • Odpowiedz
Przeciez jedyne fikolki to ty robisz cały czas. Ja #!$%@?, z jakim ja dnem intelektualnym mam do czynienia. Tak #!$%@?, punche do losowych ludzi z losowymi nickami na czacie nie są nawet personalne, to zwykły punch, część konwencji. Jest ogromna różnica miedzy tym, a pomawianiem rodziny. Gość na instagramie i w wywiadach cały czas powiela KŁAMSTWA. To jest obrzydliwe. Przestań wreszcie robić #!$%@? z logiki.
  • Odpowiedz
@Archeros: Gościu to że tobie twój wódz #!$%@? tak wmówił że to co robi to nic szkodliwego nie znaczy że tak jest. Co mnie obchodzi że wyzywa losowe osoby z nickami skoro atakuje wciąż żywe osoby. I kłamiesz strasznie bo gość atakował Murańskiego już sam parę miesięcy temu I POWIELAŁ KŁAMSTWA I POMAWIAŁ GO. Więc który teraz z nich jest gorszy? Ty twardo próbujesz wmawiać że wyzywanie od #!$%@? czy
  • Odpowiedz