Wpis z mikrobloga

Nikomu nie życzę takiej teściowej co ja mam. Mirki, patrzcie na matki swoich różowych, bo po ślubie chcąc nie chcąc macie pakiet
  • 53
  • Odpowiedz
@krystiano_ps3: passive agressive, pycha, buta, dwulicowość i tchórzostwo w jednej stukilowej babie. Na podstawie swoich wnikliwych super obserwacji prowadzonych zza morza fałd swego brzucha, tworzy urojony obraz naszego małżeństwa i po cichu rozpowiada łgarstwa. Usłyszy jak #!$%@?ę na robotę, to znęcam się nad żoną. Spóźnię się do kościola roczna córka, bo się zesra, to z premedytacją odrywam dziecko od wiary. Tego typu jad tłoczy. Dziennie. Wyjaśnienia drugiego człowieka ma w dupalu,
  • Odpowiedz
@will_I_aint: tak żonie powiedziałem. Trochę utrudniona sprawa, bo chwilowo jesteśmy u teściów, bo bedziemy budować i każdy grosz się liczy. Ale teraz widzę, że zdrowie ważniejsze
  • Odpowiedz
@Bdzigost: przetrwaj, a później bądź
konsekwentny. Ja miałem to szczescie, że moja kobita mnie broniła przy swojej matce gdy ta gadała na mnie za plecami, ale generalnie pod groźbą izolacji się uspokoiła. Z fartem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bdzigost: tymczasowo można przeboleć, ale na dłuższą metę tak jak piszesz - trzeba postawić sprawę jasno i się nie oszukiwać. Bo skończysz z nerwicą, przedwczesnym zawałem, dzieckiem i żoną które tobą gardzą, bo tak ich nastawi ta baba. Taki schemat jest u nasz powszechny.
  • Odpowiedz
@Bdzigost: i też miałem dokładnie to samo - miesięczna izolacja od wnuka zrobiła swoje ( ͡° ͜ʖ ͡°) choć przyznam, że z Twojego opisu Twój przypadek wydaje się być nieco cięższego kalibru xD
  • Odpowiedz
@Bdzigost: piona - nie daj się tam ustawiać Miras. Powodzenia ( ͡º ͜ʖ͡º)
PS. a i jeszcze jedno - przy bezpośrednim starciu ze zmorą zachowaj spokój. To w moim przypadku jak sądzę sprawiło, że moja brała moją stronę w starciu tak z teściową jak i jej matką, a też potrafię być impulsywny. Spokój nas uratuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 29
@Bdzigost: to nie tak, że bierzesz komplet jak napisałeś, tylko ty się sam #!$%@?łeś. XD Lubię swoją teściową, ale nie ma mowy, żebym wprowadził się do niej na dłużej niż tydzień. A ty na czas budowy. Teraz to #!$%@?łeś do pieca fest. Tak czy siak, powodzenia. XD
  • Odpowiedz
  • 2
Nie chce nic mówić ale charakter Twojej żony bedzie ewoluował w tę stronę. Dzieci stają się często tym czym są ich rodzice. Dzieje się to w odpowiednim czasie więc teraz się pewnie zarzeka że tak nie będzie.
  • Odpowiedz
@Bdzigost: człowieku, mieszkanie z teściami, to najgorsze, co mogliście zrobić. Fajnie, że się budujecie, ale w międzyczasie to Wam może #!$%@?ć małżeństwo :/ już bym chyba wolała wynajmować w tym czasie klitke na wsi...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Bdzigost: trzymaj się, też miałam z teściową pod górkę bardzo długo. Tak jak piszą wyżej - tylko stawianie granic i konsekwencja. Będą histerie, krzyki i szantaże, ale musi wiedzieć, że to nic nie da.

Teraz teściowa na medal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz