luxkms78
924
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Szaa
Szaa
@woda_saguaro: tak kiedyś wyglądaliśmy. W internecie.
203
woda_saguaro
@luxkms78: Pepe jakiś taki niewyraźny
180
K.....g
K.....g
@luxkms78: Jakoś wolę ładować codziennie, ale w zamian mieć GPS, internet i aplikacje do wszystkiego.
13
d.....0
d.....0
@luxkms78: dawni ludzie
9
hitherto
hitherto
Pepe jakiś taki niewyraźny

@woda_saguaro: tak pepe wyglądał w tej rozdzielczości ¯\_(ツ)_/¯
6
Z.....s
6
Lucius
@dsomgi00: ....
6
N.....r
N.....r
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
Deska_o0
Deska_o0
@luxkms78: sztos telefon, można było nawet personalizować poprzez wymianę tego szarego plastiku na dole (ʘ‿ʘ)
bateria trzymała ponad dwa tygodnie, ale tym akurat nie ma co się jarać bo wyświetlacz był mikroskopijny i używało się go tylko do dzownienia/pisania
2
enron
enron
@luxkms78: pamiętam jak leciałem na delegację, miałem służbową N6310i. Jakoś jej nie ładowałem ostatnio. Gdy wsiadałem do samolotu, zabibcała po raz pierwszy że głodna się robi...
Dwa dni później, bez żadnych stresów po drodze, po powrocie do domu poszedłem spać, następnego dnia spokojnie podłączyłem do ładowarki - dopiero w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W międzyczasie podczas delegacji zdarzało mi się zapomnieć o baterii i pograć
1
dsomgi00
@luxkms78: Ehh ludzie cieszący się jak głupi do sera, bo mu telefonik z 2 kolorowym wyświetlaczem o przekątnej 1.5 cala i możliwością zadzwonienia i zagrania w snejka wytrzymywał 3 dni. No wow sukces.
To ja się pochwale, że mojemu staremu 1.9 TDI pali w trasie 5l/100 i te wasze wybajerowane fury za 300k co palą po 20l/100 są gupie.
1
luxkms78
@D1_MIRAS: i ta wytrzymałość mechaniczna przy np upadku...( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
nomadicgoogler
@luxkms78: mialem identyczna, bateria trzymala 2 tygodnie
1
luxkms78
@Deska_o0: miałem:) (i starszego jakiegoś też)
0
Deska_o0
Deska_o0
@luxkms78: ja pierwszy jaki miałem to służbowy Ericsson GH337, szpan był na całą wieś (。◕‿‿◕。)
0
luxkms78
@Deska_o0: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
luxkms78
@Kauabang: wszystko ma swoje wady i zalety.
0
ImCandy
@luxkms78: To byl jeden z najlepszych biznes telefonow jaki mialem okazje uzywac
0
luxkms78
@ImCandy: to był fajny telefon. Też go lubiłem.
0