Jutro 2 maja piękna data. Rok temu dzięki łasym na wyświetlenia lateksowym hienom cmentarnym udało się namówić knura na wyjazd i na robienie cyrku na grobie J. Łosia. Dzięki aronowi, sradeczkowi i nitrokalece wszystko zostało pięknie udokumentowane i upublicznione i dzięki nim mamy jednego pirata mniej na drogach. #kononowicz
@Bajkonur: Najlepsze jest to że wypadek został spowodowany tym że nachlany zalewski chciał nagrywać jakieś gówno, a kamera znajdowała się w schowku, knur szukając jej zjechał z drogi i pozbawił siebie prawa jazdy.
@Midnight_Animal: Zgadza sie. Jeszcze film wisi jak dzban zalew w sumie sam na siebie nagral, ze szukal kamery knur( ͡°͜ʖ͡°) Tak to jest jak od samego rana sie chla i za kierowce bierze sie dziada, ktory jest niebezpieczny nawet jak mu sie nie zakłóca uwagi ( ͡°͜ʖ͡°)
@doktorNOR: w biełystoku prosiakowicz jest poczytalny żeby jeżdzić samochodem, podpisywać umowy i startować na prezydenta, ale nie jest poczytalny żeby płacić mandaty
@Ksemidesdelos: To tez i przez cukrzyce, ktora gra jak to #!$%@? i raz ja ma, a raz nie jak mu wygodnie. Dobry byl tez zielony kretyn. Tego samego dnia byl w porannym artykul o szkolniakach i tam kret w komentarzach napisał, ze przez te klamstwa Kononowicz sie martwil i az wypadek spowodowal. Dobra beka, bo artykul pojawil sie po wypadku i knur nie mogl go przeczytac, ale to baranowi nie
@elektryczny_mariusz: no nie #!$%@?, że nie zapłacił za to zdarzenie mandatu. Jak mnie #!$%@?, że knur robi co chce i nawet złotówki nie zapłaci, gdzie w miarę normalnego obywatela jak ja poszuli by komornikiem
Tak wygląda gęba człowieka, który żre i wozi się z rodzinką za nasze pieniądze z vipowskimi dojazdami do samolotu po całym świecie pod pretekstem wyjazdów służbowych #mkol #swinskiryj
#kononowicz
@doktorNOR: daj link
@Bajkonur: to przez mexicana, przez to że na niego nagrywał knur sie zdenerwował i wypadł z drogi
mandaty, opłaty, kary, podatki wg prosiakowicza płacą jedynie frajerzy i on to już wiele razy powiedział
Komentarz usunięty przez autora