Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +388
Wiecie co jest najlepsze w wykopie? To, że w polskim internecie nie ma absolutnie żadnej lepszej alternatywy dla tego portalu, i bynajmniej nie jest to reklama xD
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
źródło: temp_file7496270024921333556
Pobierz
the_good_guy +195
Ostatnio miałem okazję rozmawiać z miłośnikami hałaśliwych motorów. No i mój szacunek do nich spadł poniżej 0 (wcześniej wynosił 0). Dowiedziałem się, że jeżdżą w stoperach do uszu, a kaski dobierają m.in. z uwzględnieniem tego, jak dobrze kask tłumi dźwięki. Czyli, rozumiecie, jeździ taki cymbał po mieście maszyną produkującą hałas o natężeniu ostrzału artyleryjskiego, bo to taki wspaniały dźwięk. Jednak sam się od tego dźwięku izoluje, za to skazuje na ten uciążliwy

źródło: temp_file7181532035774375465
Pobierzźródło: temp_file7905732558836321149
Pobierzźródło: comment_8aP1mMhy24MZLha6ZwyDAynGFDbIeHNi
Pobierz@okradzione: ... ale że nie musi tego opinii publicznej udowadniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@okradzione: tak, osobiście płacił, ale pieniędzmi podatników.
@okradzione: Coś w stylu moj koszt wyjazdu to 5k. Żeby zabrać rodzine potrzebne 10k. No dobra. To związek niech mi da 20k na mój przelot, a ja zasponsoruje ze swojej kieszeni 10k dla rodziny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No tak :
https://wyborcza.pl/7,154903,29688526,rodzina-pis-bierze-pkol-szefem-zostal-radoslaw-piesiewicz.html
Osobiście używał służbowej karty, zgadza się