Wpis z mikrobloga

Totalnie nie rozumiem fenomenu Fagaty oraz nie żywię do niej sympatii.

Laska wypromowana przez Stuu, w momencie gdy zerwali próbowała nakręcić aferę i nagonkę na niego zgrywając poszkodowaną oraz go oczerniając i pomawiając.

Nastepnie weszła w układ z Kamerzystą, gdzie też podczas kłótni odstawiała dziwne sceny.

Jakiś czas temu, gdy jej przyjaciółka Masza miała jakieś lekkie zadrapanie wezwała pogotowie, kręciła aferę na instastory, twierdząc że się naćpała (e-konfident), całą sytuację wyolbrzymiała w celu jej ośmieszenia i zniszczenia.

Teraz całą karierę oparła na kręceniu głupich, pozbawionych jakiejkolwiek kreatywności tiktoków oraz na świeceniu dupskiem i cyckami, często poruszając tematy dotyczące seksualności, glorygikując sztuczny wygląd będący wynikiem licznych operacji plastycznych.

Na jakimś wywiadzie z Japczane na odpowiedź Xayoo na to, że został nazwany mało męskim, wzięła i chamski ściągnęła mu okulary, wielce urażona. Podczas wywiadu cały czas robiła głupie miny, pod tiktoki jakby była jakąś księżniczką.

Na tym face to face z Kociołek zgrywała poukładaną i elokwentną, a tak naprawdę to wyrachowana laska z wybujałym ego, będąca wzorem dla młodych dziewczyn. Taki Magical niósł tak naprawdę wartość edukacyjną oraz rozrywkową, ukazując do czego może doprowadzić picie alkoholu, nikt go nie brał na serio. Fagata za to, to idolka 13-latek. S--s, wyuzdanie, liczne operacje plastyczne, onlyfans. Fantastyczny przykład! Magical mniej szkodliwy społecznie niż ona.

Nudna, nieciekawa, nic nie wnosząca, w dodatku pusta, arogancka i cwana. Nie dla takich osób w internecie, o Fame nie wspominając. Kociołek może głupiutka, ale sprawia wrażenie o wiele bardziej normalnej.

Najlepsze, że dostaję pewnie kilkaset tysięcy za walkę oraz będzie mieć własną markę kosmetyków w sklepach, dokąd ten świat zmierza...

Tu Kostera mówi o tym, że grube plotki krążą o Fagacie.

#famemma #wardega #fagata
D.....8 - Totalnie nie rozumiem fenomenu Fagaty oraz nie żywię do niej sympatii. 

...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DEJW88: gorsza byla tyylko linkiewicz. Ile umyslow polek nie zdegradowala to teraz jeszcze sie jej wspolczuje ze musiala walczyc z hejtem i ze brawa dla niej ze wyszla na prosta. A po walkach krzyczy, ze teraz to sie naćpać idzie
  • Odpowiedz
@DEJW88: cała topka polskiego internetu to psychopatyczni narcyzi. Normalny człowiek z jakimkolwiek poczuciem empatii nie dałby rady zostać instagramową gwiazdą. Pozycja gwarantująca pieniądze i sławę zarezerwowana jest tylko dla drapieżników idących po trupach do celu.
  • Odpowiedz
@DEJW88: Widzisz Mordeczko. Ja na przykład również nie przepadam za Fagatą, ale jestem w stanie jak najbardziej zrozumieć jej fenomen. Wystarczy chociażby zwrócić uwagę na to w jaki sposób zaczęła swoją ''karierę'' jakimi ludźmi się otacza tudzież jak ogólnie wygląda przestrzeń polskiego internetu oraz kto jest odbiorcą głównym tego co ona robi. Kiedyś słyszałem takie powiedzenie w odniesieniu do postaci Paris Hilton, że mądrzy ludzie robią z siebie debili żeby
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Rozumiem jej drogę do popularności, ale nie rozumiem jej podtrzymania, ponieważ nie oferuje żadnego ciekawego contentu, jedyne co oferuje to wygląd, a dla mnie to trochę za mało, żeby być idolem i zrzeszać wokół siebie tak dużą publiczność.
  • Odpowiedz
@DEJW88: Moim zdaniem na przykład jeśli chodzi o wygląd również jest to kwestia dyskusyjna do mnie na przykład jako do mężczyzny totalnie nie trafia taki typ urody. Zauważ, że ona ostatnimi czasy zaczęła mocno zmieniać sposób swojej działalności i mam wrażenie, że tak trochę zaczęła się ugrzeczniać. Bo jednak zrozumiała, że więcej zarobi na walkach, kosmetykach i podobnych rzeczach więcej zyska jak na kręceniu afer co krok typu kamerzysta (specjalnie
  • Odpowiedz
@DEJW88: Pamiętam jak na lajwie u wardengi mówiła że sparowała z koleżanką która miała kontuzję nogi i się pochwaliła że ciągle w tą nogę kopała, niby nic wielkiego ale jak się zbierze w kupę to wszystko to wychodzi że coś z nią nie tak.
  • Odpowiedz
@DEJW88: Chłopie obudziłeś się z jakiegoś letargu? Każdy celebryta internetowy pasuje do Twojego opisu. Świecenie dupą, cyckami, hajsem i ludzie to oglądają, pragną być jak oni.
  • Odpowiedz