Wpis z mikrobloga

Dawajcie stworzymy federację "Mircy MMA"! Jak wiadomo na tym portalu jest wielu skonfliktowanych ze sobą użytkowników, którzy kozaczą do siebie zza ekranu. Na gali Mircy MMA mieliby okazję legalnie skrzyżować rękawice i wyjaśnić sobie pewne sprawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chętnych do wzięcia udziału zapraszam do zapisów w komentarzach i wpisania swojej kategorii wagowej. Można również zawołać osobę z którą chciałoby się skonfrontować. Poniżej obowiązujące kategorie wagowe.

papierowa – 48 kg
musza – 51 kg
kogucia – 54 kg
piórkowa – 57 kg
lekka – 60 kg
lekkopółśrednia – 64 kg
półśrednia – 69 kg
średnia – 75 kg
półciężka – 81 kg
ciężka – 91 kg
superciężka – każda waga powyżej 91 kg

Gala pod względem oprawy będzie na najwyższym poziomie. W świecie freak fightów Mircy MMA będą na samym szczycie! Zapewnimy najwyższe gaże na rynku!

#royaldivision #famemma #heheszki #mircymma
aruel89 - Dawajcie stworzymy federację "Mircy MMA"! Jak wiadomo na tym portalu jest w...

źródło: comment_16514055471n1Zbd1ANUbuWG8s8lD7zb.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DoktorWojna nie no spoko to luźna propozycja, sama idea mirkowalk jest piękna xD.

nic mnie nie boli, po prostu tylko wy się mnie czepialiscie, a że idea murkowalk mi się podoba to moglbym zawalczyć, tylko wy wchodzicie w grę. :D
  • Odpowiedz
@DoktorWojna: Nie wiem co się między wami wydarzyło, ale tu bardziej chodzi o honor, a nie o pieniądze. Choć nie ukrywam, że wynagrodzenie byłoby zadowalające. Wystarczy, że trochę poddymicie, a federacja wynagrodzi was sowicie.
  • Odpowiedz
@majkkali: Dobra, zapisany. Masz kogoś z kim chciałbyś się zmierzyć?
Póki co słabe zainteresowanie potencjalną galą. Po tym co czytam pod niektórymi postami to myślałem, że zgłosi się więcej osób. Twardziele obrażają innych, napinają się, ale boją się poddać próbie w oktagonie.

@aruel89 O! To jest pomysł. Wyobraź sobie ilu ludzi chciałoby to obejrzeć! W planach mam rozmowy i próbę zakontraktowania pana Najmana i Bonusa BGC. Są to osoby
  • Odpowiedz