Aktywne Wpisy
qwe_ +6
Dodałem znalezisko o GPT-4, poświęciłem czas na wyszukiwanie informacji, tłumaczenie, zamieszczenie w komentarzach kilku przykładów dla wykopowiczów. Co zrobiła moderacja? Oznaczyła moje znalezisko jako duplikat (mimo większej liczby wykopów) i uniemożliwiło dalsze wykopywanie.
https://wykop.pl/link/7044565/openai-wlasnie-wypuscilo-gpt-4
No kuzwaa czy na tym portalu opłaca się w ogóle cokolwiek robić dla tej społeczności czy ten portal polega na siedzeniu na tagach #danielmagical ?
@Moderacja @wykop - czy WY jesteście poważni? W ogóle już nie szanujecie swoich
https://wykop.pl/link/7044565/openai-wlasnie-wypuscilo-gpt-4
No kuzwaa czy na tym portalu opłaca się w ogóle cokolwiek robić dla tej społeczności czy ten portal polega na siedzeniu na tagach #danielmagical ?
@Moderacja @wykop - czy WY jesteście poważni? W ogóle już nie szanujecie swoich

Jak ktoś mnie obserwuje to wie, ze od dawna moje małżeństwo to ruina. Do tego żona poszła na terapie jakiś czas temu i jest moim zdaniem DUZO GORZEJ.
Dzisiaj mieliśmy mała sprzeczkę, ona mnie zwyzywała bez powodu i powiedziałem jej, ze zachowuje się jak chora osoba. No ale jak dodałem, ze mam nadzieje, ze na terapii ja prawidłowo zdiagnozują, to wpadla w totalna histerie. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego… to jakiś słaby
Dzisiaj mieliśmy mała sprzeczkę, ona mnie zwyzywała bez powodu i powiedziałem jej, ze zachowuje się jak chora osoba. No ale jak dodałem, ze mam nadzieje, ze na terapii ja prawidłowo zdiagnozują, to wpadla w totalna histerie. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego… to jakiś słaby
#lg #philips #pytanie #pytaniedoeksperta #oled
@bulwapospolita: bez zastanowienia o ile masz miejsce, żeby ambilight miało gdzie świecić
@bulwapospolita: Philips przez Android TV. System od LG WebOS ma słabe wsparcie od producenta i za kilka lat dużo aplikacji po prostu już nie będzie działało ponieważ będzie "starty".
Gdybym nie miał już gruza Sony to brałbym Philips bo ma amibi.
To moje subiektywne odczucia, niech w kwestiach technicznych wypowiedzą się eksperci, których tu przecież nie brakuje... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zobacz: https://www.reddit.com/r/OLED/comments/pu4qk2/thoughts_on_the_new_philips_oled_806_vs_lg_c1/
806 różni się od 856 ponoć tylko podstawką.
1 - pilot, nieinuicyjny, po kilku miesiącach używania poobłamywane rogi
2 - ekran, lekkie, jasne przebarwie w dolnej części, widać wyraźnie przy "czarnym" kolorze
3 - gniazdo antenowe bardzo słabo umocowane w płytce, wyłamało się, kilka razy lutowane
4 - menu, kompletna porażka, np w porównaniu intuicyjnością menu tunera DVB Esperanza za 65 PLN
taka sytuacja ʕ•ᴥ•ʔ
Jedyne co zauważyłem to czasem jak za dużo aplikacji w tle odpalisz a potem jakiś film w 4k na HBO to zaczyna czasami klatkowa na parę sekund. Ale może to być wina że telewizor przez miesiące jest tylko wyłączany do standby bo
@bulwapospolita: Mam Phillipsa, 55" z ambilight, tyle, że mój nie ma androida, jakiś własny soft. Korzystam praktycznie tylko z Chromecast 4.0, więc nie powiem ci jak działa system Phillipsowy, ale dało radę streamować lokalnie Avengersów w 4K bez x265 (VLC na androbiedzie zacinał, TV dawał radę).
Jeśli chodzi o ambilight, to imho jest super i bardzo mi się podoba. Nie jest niezbędny, ale fajny ficzer. Ja tam
Komentarz usunięty przez autora